Strona 16 z 446 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaj666
    a)Cóż...........mam kradziony sprzęt w takim razie nie mam instrukcji, pudelek,dowodu zakupu,zdjęcia ze sprzedającym.....
    Ladowarki tez nie?? Choc oczywiscie na to tez mozna znalesc wytlumaczenie: "no co, starcza na 1000 fotek, raz na miesiac laduje u sasiada z dolu"

Domyślnie

Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
    Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze.
    Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.Fakt pisania postów świadczy o tym ze komputer nie jest mi obcy ,tak samo umiejętnośc pisania i czytania.Myśle(niemozłiwe! dresiarz?),że ubranie nie ma tu nic do rzeczy.Spójrzcie na polityków.........

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
    Dolaczam sie do pytania ;-)
    Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze. Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.
    Hmm, jest takie piekne stwierdzenie, ktore zawsze przytaczam (bo sam tez lubie chodzic w dresach ;-) ): "Dres to nie ubior. Dres to stan umyslu." :-)

Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
    Ale w 1D ladowarka jest integralna czescia zestawu, bez ktorej aparat jest praktycznie bezuzyteczny! Paluszki rzeczywiscie mozesz kupic na kazdym rogu, ale naladowanych baterii do 1D jakos jeszcze nie widzialem...

Domyślnie

Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
    Mam analoga EOS 5 wiec sam rozumiesz

Domyślnie

To w tej szwajcarii nie macie baterii do 1d w kioskach?Co to za kraj???U nasz w kazdem lidlu i biedronce są takie zestawy w nieustających promocjach.Biedaku...........ale ci sie trafiło
    I jest jak widzę nas już dresiarzy 2-óch
    Zgodnie z Barejowską logiką jesteśmy równiez pijakami i złodziejami
    I tak 3mać.

Domyślnie

Nie kradnę.Jeżeli jest zastrzezenie ze nie wolno korzystac z fotek to nie korzystam.To nie jest złodziestwo.
    Zaraz chyba zejdę, bo muszę iśc do piwnicy po choinkę.......ale wrócę.......po północy..........

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Wszystkie jego aukcje (obecne) to testy, tylko nie mogę doczytać czego ???
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Wszystkie jego aukcje (obecne) to testy, tylko nie mogę doczytać czego ???
    test wystawiania komentarzy :-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja pytałem gościa za ile sprzeda i powiedział ze taniej niż za 5800 nie odda..a ja za namową muflona sprzedałem swojego za 2800...teraz troszke mi go szkoda.a gość co go kupił szczęśliwy jak nie wiem co.....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

agaj666 oni tu ze wszystkich robią głupków..oni sa naj naj naj .a wszyscy inni są beee

Strona 16 z 446 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów