Ladowarki tez nie?? Choc oczywiscie na to tez mozna znalesc wytlumaczenie: "no co, starcza na 1000 fotek, raz na miesiac laduje u sasiada z dolu"Zamieszczone przez agaj666
![]()
![]()
![]()
Ladowarki tez nie?? Choc oczywiscie na to tez mozna znalesc wytlumaczenie: "no co, starcza na 1000 fotek, raz na miesiac laduje u sasiada z dolu"Zamieszczone przez agaj666
![]()
![]()
![]()
Nie chce bo mnie na to nie stac ale jak kogos stac to czemu nie?Są ludzie wielkiego serca....GDZIE???????????
Nie pamietam kto ale ktos napisal ze dres i komputer nie chodza w parze.
Wolnego kolego.Lubie chodzic w dresie,nie cierpię gajerkow i krawatow.Fakt pisania postów świadczy o tym ze komputer nie jest mi obcy ,tak samo umiejętnośc pisania i czytania.Myśle(niemozłiwe! dresiarz?),że ubranie nie ma tu nic do rzeczy.Spójrzcie na polityków.........
Dolaczam sie do pytania ;-)Zamieszczone przez agaj666
Hmm, jest takie piekne stwierdzenie, ktore zawsze przytaczam (bo sam tez lubie chodzic w dresach ;-) ): "Dres to nie ubior. Dres to stan umyslu." :-)Zamieszczone przez agaj666
Ale w 1D ladowarka jest integralna czescia zestawu, bez ktorej aparat jest praktycznie bezuzyteczny! Paluszki rzeczywiscie mozesz kupic na kazdym rogu, ale naladowanych baterii do 1D jakos jeszcze nie widzialem...Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
Muflon, ładowarki nie mam bo baterii 2CR5 sie nie ładuje....a szkoda.Za to mam ładowarke do paluszków AA i AAA.
Mam analoga EOS 5 wiec sam rozumiesz![]()
To w tej szwajcarii nie macie baterii do 1d w kioskach?Co to za kraj???U nasz w kazdem lidlu i biedronce są takie zestawy w nieustających promocjach.Biedaku...........ale ci sie trafiło
I jest jak widzę nas już dresiarzy 2-óch
Zgodnie z Barejowską logiką jesteśmy równiez pijakami i złodziejami
I tak 3mać.
Nie kradnę.Jeżeli jest zastrzezenie ze nie wolno korzystac z fotek to nie korzystam.To nie jest złodziestwo.
Zaraz chyba zejdę, bo muszę iśc do piwnicy po choinkę.......ale wrócę.......po północy..........
Wszystkie jego aukcje (obecne) to testy, tylko nie mogę doczytać czego ???
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
test wystawiania komentarzy :-)Zamieszczone przez Robson01
ja pytałem gościa za ile sprzeda i powiedział ze taniej niż za 5800 nie odda..a ja za namową muflona sprzedałem swojego za 2800...teraz troszke mi go szkoda.a gość co go kupił szczęśliwy jak nie wiem co.....
agaj666 oni tu ze wszystkich robią głupków..oni sa naj naj naj .a wszyscy inni są beee