Popros o wyrazna fotke obiektywu od strony bagnetu i wszystko stanie sie jasne![]()
Popros o wyrazna fotke obiektywu od strony bagnetu i wszystko stanie sie jasne![]()
CANON EOS 40D z dodatkami
Witam,
Nie znam oznaczen obiektywow Canona, nie mam tez czasu ani cierpliwosci by szukac ich w sieci. Obiektyw jest oznaczony tak jak napisalem - UX0503. Szklo kupilem miesiac temu - wiek obiektywu podalem za poprzednim wlascicielem, ktory twierdzil ze ma on okolo roku. W rozmowie telefonicznej - jednej z dziesiatek ktore przeprowadzilem - to wlasnie mialem na mysli, jesli wyrazilem sie niejasno - przykro mi. Okazuje się, ze jest mlodszy niz mi sie wydawaloObecnie sprzedaje / w najblizszym czasie bede sprzedawal sporo sprzetu canona - jesli ktos jest zainteresowany, bedzie na Allegro. Zmienily mi sie priorytety, zaczynam wydawac pieniadze na inne hobby
Pozdrawiam,
Michal Szczyrek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z gory uprzedze - nie sprzedaje poza Allegro.
Ostatnio edytowane przez mszczyrek ; 04-12-2009 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost
Twoja wypowiedź dodana do Podejrzanych aukcji allegro, to w jakim sensie tu wylądowała?
Sam podważasz swoją wiarygodność ?
5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705
A swoją drogą czy są e-Lki bez numeru daty produkcji? Na naszej giełdzie chciałem taki numer uzyskać od sprzedającego na 16-35 i z fotki którą podesłał to tylko jedną cyfrę można było odczytać. Też mi się to wydało dziwne do tej pory wszyskie e-Lki jakie widziałem miały ten numer.
pozdrawiam Krzysiek
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Są elki na których za diabła nie odczytasz numerów. Są tak nabite, że lupa nie pomaga. Na czarno i płytko. Wówczas najlepszym rozwiązaniem jest dowód zakupu. Tego podważyć się nie da. Masz wówczas raczej pewność, że szkło pochodzi albo z roku sprzedażowego, albo z roku wcześniej. Nie sądzę, by po sklepach leżały zapasy sprzed kilku lat. Ale z całą pewnością są elki canonowskie z numerami nie do oczytania. Ta, o którą pytał Włodek ma dobrze wyryte numery (choć też na czarno). Wskazują na produkcję 2009.