Strona 151 z 446 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Popros o wyrazna fotke obiektywu od strony bagnetu i wszystko stanie sie jasne
    CANON EOS 40D z dodatkami

mszczyrek
    Guest

Domyślnie

Witam,

Nie znam oznaczen obiektywow Canona, nie mam tez czasu ani cierpliwosci by szukac ich w sieci. Obiektyw jest oznaczony tak jak napisalem - UX0503. Szklo kupilem miesiac temu - wiek obiektywu podalem za poprzednim wlascicielem, ktory twierdzil ze ma on okolo roku. W rozmowie telefonicznej - jednej z dziesiatek ktore przeprowadzilem - to wlasnie mialem na mysli, jesli wyrazilem sie niejasno - przykro mi. Okazuje się, ze jest mlodszy niz mi sie wydawalo Obecnie sprzedaje / w najblizszym czasie bede sprzedawal sporo sprzetu canona - jesli ktos jest zainteresowany, bedzie na Allegro. Zmienily mi sie priorytety, zaczynam wydawac pieniadze na inne hobby

Pozdrawiam,
    Michal Szczyrek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Z gory uprzedze - nie sprzedaje poza Allegro.
    Ostatnio edytowane przez mszczyrek ; 04-12-2009 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Twoja wypowiedź dodana do Podejrzanych aukcji allegro, to w jakim sensie tu wylądowała?
    Sam podważasz swoją wiarygodność ?
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    Twoja wypowiedź dodana do Podejrzanych aukcji allegro, to w jakim sensie tu wylądowała?
    Sam podważasz swoją wiarygodność ?
    A gdzie ma pisać, skoro to w tym wątku ludzie rzucają podejrzenia na jego aukcję?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

A swoją drogą czy są e-Lki bez numeru daty produkcji? Na naszej giełdzie chciałem taki numer uzyskać od sprzedającego na 16-35 i z fotki którą podesłał to tylko jedną cyfrę można było odczytać. Też mi się to wydało dziwne do tej pory wszyskie e-Lki jakie widziałem miały ten numer.
    pozdrawiam Krzysiek

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A gdzie ma pisać, skoro to w tym wątku ludzie rzucają podejrzenia na jego aukcję?
    Rzucają podejrzenia ?! - tu nikt nikogo o nic nie podejrzewa - ale może wytlumacz jednak fakt istnienia w 2008 r. obiektywu z datą produkcji maj 2009 ? .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Rzucają podejrzenia ?!
    No dobra, ujmę to inaczej - wyrażają wątpliwości

tu nikt nikogo o nic nie podejrzewa
    To do czego służy ten cały wątek?

ale może wytlumacz jednak fakt istnienia w 2008 r. obiektywu z datą produkcji maj 2009 ? .
    Wytłumaczenie jest banalne - pomyłka.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta

Wytłumaczenie jest banalne - pomyłka.
    Rozśmieszyłeś mnie .
    Pomyłka - czyja - Canona ?.
    Słyszałeś o składakach ?. Chciałbyś takie szkło kupić w cenie nowego - powyżej 4 ?.
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Zablokowany

Domyślnie

Są elki na których za diabła nie odczytasz numerów. Są tak nabite, że lupa nie pomaga. Na czarno i płytko. Wówczas najlepszym rozwiązaniem jest dowód zakupu. Tego podważyć się nie da. Masz wówczas raczej pewność, że szkło pochodzi albo z roku sprzedażowego, albo z roku wcześniej. Nie sądzę, by po sklepach leżały zapasy sprzed kilku lat. Ale z całą pewnością są elki canonowskie z numerami nie do oczytania. Ta, o którą pytał Włodek ma dobrze wyryte numery (choć też na czarno). Wskazują na produkcję 2009.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Wówczas najlepszym rozwiązaniem jest dowód zakupu. Tego podważyć się nie da.
    Ale dowod zakupu moze byc od inneg oszkla, niz oferowane.
    Jak z samochodami.
    Pozdrawiam!

Strona 151 z 446 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów