Dlatego zalinkowałem w "Podejrzne aukcje..."Ten sam sprzedający wystawia ten obiektyw, identycznie opisany, ale juz z magicznymi inicjałami "IS" w tytule aukcji za bardziej zbliżoną do realnej kwotę 3.999
![]()
Dlatego zalinkowałem w "Podejrzne aukcje..."Ten sam sprzedający wystawia ten obiektyw, identycznie opisany, ale juz z magicznymi inicjałami "IS" w tytule aukcji za bardziej zbliżoną do realnej kwotę 3.999
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nie chodziło mi o cenę,ale ta pierwsza aukcja to ewidentny bład sprzedajacego. Wystawił obiektyw bez IS, a opis wstawił dla obiektywu ze stabilizacją, co przy kwocie 2.200 PLN byłoby naprawdę świetną okazją
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Noo to tym bardziej trzeba zalicytować i niech tylko wyślą bez is to sie ich pozwie :P hahaha
Mają małą notkę na stronie 'o mnie':
UWAGA: Termin dostawy może się zmienić jeśli paczka zostanie zatrzymana do kontroli przez urząd celny w Polsce
7) Kupujacy pokrywa wszelkie koszty zwiazane z odprawa celna o ile takie sie pojawia.
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
http://www.allegro.pl/item800647946_...3k_serwis.html
W opisie stan wizualny bardzo dobry, a w pokwitowaniu serwisowym : rysy na LCD, rysy i otarcia na obudowie, ślady użytkowania. Pozatym przebieg udokumentowany pokwitowaniem, w którym nie ma o przebiegu ani słowa. Jest to prawdopodobnie pokwitowanie przyjęcia aparatu do serwisu, a nie odbiorudrobnostka.
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Taki opis : rysy itp. - to rzeczywiście często wymysł serwisu .
Natomiast napisałem do gościa , stwierdził , że zamieścił nie tę info i dodał następną z ilością zrobionych fotek .
Po co od razu mysleć o próbie naciągania , jak wystarczy skontaktować się ze sprzedającym ?. Trochę wiary w bliźniego !!.
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Tu muszę wziąć w obonę "Szulera" - cholera też sobie nick wybrałeś ?! . Drugi druk z ilością klatek pojawił się po moim monicie email do wystawiającego . Wcześniej go nie było .
Nie był to jednak wg mnie powód do rozpatrywania aukcji jako podejrzanej !?. Tak jak juz pisałem wystarczyło do kolesia napisać z zapytaniem i po sprawie .
Ostatnio edytowane przez wlodal ; 02-11-2009 o 17:11
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
Dziś wystawione:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=14400105
Dziwnym jest jak ktoś wystawiający kilkadziesiąt aukcji za setki tysięcy zł wcześniej sprzedaje dla pozytywów 8 doładowań Playa po parę groszy
Ostatnio edytowane przez fotomoto ; 04-11-2009 o 19:29
5DMkII,40D,16-35IIL,24-70/2,8L,35/1,4L,85/1,8,135/2L,100/2,8IS L,270EX,430EXII,580EXII,dużo ELFO.