No wiesz....Już mam coś innego nagrane, dobrze, że nie brałem tego
![]()
Obecna technologia na wiele pozwala![]()
no comment...
Uwaga - wrócił! http://www.allegro.pl/item674125668_...genda_1_d.html
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ale nadal nie odpowiada ha haOde mnie ma status supersprzedawcy!
Widzę, że jest tu cała grupa przeciwko mnie. Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie jestem w stanie odbierać maili i telefonów 24/7 .
Każdy wykonuje swoją pracę. Pracuje na razie w takiej a nie innej branży i bardzo dużo jeżdżę, czasem nie będąc w domu kilka, kilkanaście dni. Wiem, że Pan do mnie pisał "himi" i jak najbardziej jestem zainteresowany odsprzedażą bo jak na razie jedynka mi leży i będzie tak do września, a teraz potrzebuje funduszy. Nie robię nikogo w "bambuko", ani nie oszukuje ludzi, czy to na allegro czy poza nim. Dlatego proszę o cierpliwość, wiem, że niektórym może się naprawdę spieszyć z zakupem, ale inni też mają swoje życie i swoją pracę.
Pozdrawiam forumowiczów
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A co do regularnego logowania to konta nie posiadam na wyłączność.
Stąd mogła się pojawić myśl o moim "olewactwie"..
Ostatnio edytowane przez waldek1188 ; 29-06-2009 o 18:28 Powód: Automerged Doublepost
Waldek,
ja nie jestem z zadnej grupy, stoje i obserwuje ZUPELNIE Z BOKU. Mam ochote po prostu napisac - TO NIE HANDLUJ NA ALLEGRO. Mam ochote, bo oczekuje od innych sprzedajacych, jak i od kupujacych choc troche ZAANGAZOWANIA.
Aha,
i ODPOWIEDZIALNOSCI... Nie masz konta na wylacznosc?
Brak slow...
Zastanawiam sie czy Ty sie zgrywasz, czy powaznie piszesz..?
A czytales co PODPISALES? Mam na mysli regulamin Allegro...
Czy to co podpisujesz - znaczy cos dla Ciebie? Pytam powaznie!
Pozdrawiam!
Moze ciebie zna i dlatego sie nie odzywa ;] , u mnie licytujacym w aukcji proponowal sprzedaz swojego body taniej![]()
no comment...