Strona 114 z 484 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164214 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 131 do 1 140 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pewnie znajdzie się wielu chętnych ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zadałem mu pytanie na allegro. Napisał, że obiektyw się już sprzedał (ciekawe za ile...). Aukcja lada moment zniknie.
    Ostatnio edytowane przez quail ; 09-01-2009 o 11:04 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    A nie przesadzacie aby? Że gościu dość obcesowo pisze, a nie "ą-ę" to nie świadczy o jego nieuczciwości! Ewentualnie może tylko o niskiej kulturze osobistej...
    Wyobrazasz sobie takiego sprzedajacego w normalnym sklepie ? :-| Bo ja jakos nie :-|

Domyślnie

Wbrew pozorom jest troche takich sprzedawcow, ktorzy na wejsciu do sklepu witaja z gracja i szykiem: Czego?! . Niektorzy wychodza z zalozenia ze liczy sie tylko towar, a cos takiego jak podejscie do klienta czy kultura osobista uwazaja za zbyteczny wysilek. Najlepiej takie sklepy omijac i odstraszac innych, moze wtedy zmadrzeja.

Canonowicz
    Guest

Domyślnie

Z pewnością tacy sprzedawcy najbardziej szkodzą sami sobie. Ja kiedy jechałem po odbiór miałem bardzo dużo znaków zapytania, które się później rozwiały. Ale może dreszczyk emocji i trochę adrenaliny czasami pomaga

Bywalec Awatar galekeg
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Podejrzane zakupy w sklepie?
    Jakiś czas temu wchodzę do Fotojoker w Lublinie (tak przy okazji zakupów w markecie) i widzę dwóch sprzedawców w czarnych krawatach z żółtym napisem , ale co tam witrynka Canon jest więc pytam o możliwość sprowadzenia i cenę 85 1.8 i 50 1.4. Zostałem potraktowany jak trędowaty i dowiedziałem się że takie obiektywy tylko na zamówienie (nikt tego nie kupuje to po co magazynować) w kosmicznej cenie a po za tym to badziew.
    Pomyliłem trochę allegro ze sklepem ale co tam , zawsze ktoś z jaśnie tu panujących przeniesie do info o sprzedawcach.
    Ostatnio edytowane przez galekeg ; 10-01-2009 o 00:31

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galekeg Zobacz posta
    Podejrzane zakupy w sklepie?
    Jakiś czas temu wchodzę do Fotojoker w Lublinie (tak przy okazji zakupów w markecie) i widzę dwóch sprzedawców w czarnych krawatach z żółtym napisem , ale co tam witrynka Canon jest więc pytam o możliwość sprowadzenia i cenę 85 1.8
    A to ciekawe, bo ja będąc w FJ w Gdyni, zadałem pytanie czy mają ową 85 kę... Pani powiedziała że nie. Ja na to czy można zamówić, czy sprowadzą i za ile.

Usłyszałem. Nie - nie zamawiamy.

W ****ch się poprzewracało ?!

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Może nie o aparatach stricte ale powiedzcie mi czy można sprzedawać program , który jest darmowy?
    http://www.allegro.pl/item528911609_...amem_inne.html

pomijam "fachowość" obróbki zdjęć
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Płacisz za "kurs" i płytkę.
    Wiele redakcji sprzedawało płytki z freewarem podklejone na papierku w postaci czasopisma :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Czyli ja równiez mogę powgrywać czyjąć ciężką pracę bez licencji ani pozwolenia na takie wykorzystanie programu, dodać jakiś "kurs" nawet w powerpoincie i będzie git? No to nic tylko robić interesy.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W przypadku programów komputerowych, wszystko zależy od licencji na jakiej są udostępniane, licencje typu GPU, BSD dopuszczają takie praktyki.
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Strona 114 z 484 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164214 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów