Pewnie znajdzie się wielu chętnych ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadałem mu pytanie na allegro. Napisał, że obiektyw się już sprzedał (ciekawe za ile...). Aukcja lada moment zniknie.
Pewnie znajdzie się wielu chętnych ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zadałem mu pytanie na allegro. Napisał, że obiektyw się już sprzedał (ciekawe za ile...). Aukcja lada moment zniknie.
Ostatnio edytowane przez quail ; 09-01-2009 o 11:04 Powód: Automerged Doublepost
Wbrew pozorom jest troche takich sprzedawcow, ktorzy na wejsciu do sklepu witaja z gracja i szykiem: Czego?! . Niektorzy wychodza z zalozenia ze liczy sie tylko towar, a cos takiego jak podejscie do klienta czy kultura osobista uwazaja za zbyteczny wysilek. Najlepiej takie sklepy omijac i odstraszac innych, moze wtedy zmadrzeja.
Z pewnością tacy sprzedawcy najbardziej szkodzą sami sobie. Ja kiedy jechałem po odbiór miałem bardzo dużo znaków zapytania, które się później rozwiały. Ale może dreszczyk emocji i trochę adrenaliny czasami pomaga![]()
Podejrzane zakupy w sklepie?
Jakiś czas temu wchodzę do Fotojoker w Lublinie (tak przy okazji zakupów w markecie) i widzę dwóch sprzedawców w czarnych krawatach z żółtym napisem , ale co tam witrynka Canon jest więc pytam o możliwość sprowadzenia i cenę 85 1.8 i 50 1.4. Zostałem potraktowany jak trędowaty i dowiedziałem się że takie obiektywy tylko na zamówienie (nikt tego nie kupuje to po co magazynować) w kosmicznej cenie a po za tym to badziew.
Pomyliłem trochę allegro ze sklepem ale co tam , zawsze ktoś z jaśnie tu panujących przeniesie do info o sprzedawcach.![]()
Ostatnio edytowane przez galekeg ; 10-01-2009 o 00:31
Może nie o aparatach stricte ale powiedzcie mi czy można sprzedawać program , który jest darmowy?
http://www.allegro.pl/item528911609_...amem_inne.html
pomijam "fachowość" obróbki zdjęć
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Płacisz za "kurs" i płytkę.
Wiele redakcji sprzedawało płytki z freewarem podklejone na papierku w postaci czasopisma :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Czyli ja równiez mogę powgrywać czyjąć ciężką pracę bez licencji ani pozwolenia na takie wykorzystanie programu, dodać jakiś "kurs" nawet w powerpoincie i będzie git? No to nic tylko robić interesy.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
W przypadku programów komputerowych, wszystko zależy od licencji na jakiej są udostępniane, licencje typu GPU, BSD dopuszczają takie praktyki.
Piotr Talarczyk
1ds III 1d