Wyslijcie wszystkie rozmowy mailowe do obslugi allegro, i napiszcie ze po jego zachowaniu boicie sie ze to oszust. Moze oni cos zdzialaja![]()
pierwsze maile wysłałem 5 dni temu.
Bez rezultatu..
Ale jestem w kontakcie z tym który aukcję wygrał, i w razie czego pomogę.
Witam!
Niestety to ja zostałem wielkim wygranym/przegranym tej aukcji z obiektywem. Jak się potoczy dalej zobaczymy. Dziękuję za ostrzeżenia odnośnie sprzedającego. Będę bardziej rozważny przy finalizowaniu transakcji.
Natomiast dla "Flanel-a" jest inna aukcja po adresem:
http://www.allegro.pl/item521922739_...ki_1000zl.html
gdzie sprzedający jest z pewnością bardziej wiarygodny. Jednak cena wyjściowa to 1000 zł.
Dziękuję, ale znalazła się już dobra dusza na CB, która zaofiarowała mi swój używany obiektyw 85, i niebawem do mnie zawita :-)
Witam ponownie.
Pomimo pewnych obaw przy zakupie wyżej wspomnianego obiektywu sprzedający okazał się całkiem w porządku osobą. Dla bezpieczeństwa wybrałem się dzisiaj po odbiór obiektywu osobiście podczas fatalnej pogody (śnieżyca) i sporej odległości ok. 150 km. Jednak nie chciałem ryzykować. Przez to niewiele zyskałem ale transakcja przebiegła bez przeszkód i obiektyw jest jak najbardziej w porządku. Ostrzy jak żyleta i papiery też grają. Pomimo tego nie była to moja najlepsza aukcja chociażby ze względu na niewielką w tej chwili róznicę w wartości pomiędzy nowym a zakupionym przeze mnie. Najważniejsze jednak, że wszystko gra. Dziękuję za ostrzeżenia nawet jeśli nie były w tym wypadku słuszne to mimo wszystko miło, że ktoś ma ochotę pomóc innym osobom w tego typu sytuacjach. Pozdrawiam wszystkich.
Cieszymy sie ze dobrze sie skonczylo bo jego zachowanie swiadczylo inaczej. Oby zdjecia z niego byly teraz jak najlepsze!![]()
cena startowa 3000zł![]()
5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4