Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
    Traktując literalnie, zmieniłeś adres (w zakładce "adres zamieszkania") na nieprawdziwy. "Chyba" powinieneś mieć pretensje do siebie samego.
    Osoby fizyczne, w celu Rejestracji, powinny wypełnić formularz rejestracyjny poprzez podanie: swojego imienia i nazwiska, pełnego adresu kontaktowego wraz z nazwą kraju i regionu (województwa), adresu e-mail, numeru telefonu kontaktowego, nazwy, pod którą osoba rejestrująca zamierza występować w Allegro (login) oraz hasła (Konta Prywatne). Osoby fizyczne korzystające z Allegro w związku z prowadzoną działalnością gospodarczą zobowiązane są również podać nazwę (firmę), pod którą prowadzą działalność gospodarczą (Konta Firmowe).
    Powiedz mi w takim razie gdzie w regulaminie Allegro.pl jest wyrażenie “adres zameldowania” ? Jeśli masz konto Ana Allegro.pl zaloguj się, wejdź w zakładkę Ustawienia i przypatrz się stronie DANE OSOBOWE, gdzie jest wyrażenie "adres zameldowania" ?

Jeśli się chce dyskutować na temat regulaminów to "przekonanie" i werbalizowanie słowa "chyba" nie wystarczy, wprowadzasz tylko zamieszanie swoimi komentarzami. Myślenie i stosowanie teorii "bo tak być powinno" w stosunku do regualminu jest niewłaściwe- regulamin jest jasny i czytelny wg mnie, najpierw go więc przeczytaj a później pisz kto jest bałwanem wg Ciebie bo juz wystarczy jeden bałwan na Allegro.pl który "wiedział lepiej" jak brzmi regulamin i jak go stosować.

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

http://allegro.pl/item440352566_canon_50d.html no nie wiem, może wymyślam... ale ta ilość komentarzy mnie zastanowiła i wysyłka dopiero w październiku.
    Ja też mogę sobie założyć konto na allegro o takiej samej nazwie jak znany i pozytywny użytkownik e-bay.
    Mam nadzieję, że wszystko jest oki ale jeśli się pomyliłem to z góry przepraszam użytkownika ArtekPhoto z allegro.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez cineo ; 17-09-2008 o 20:23
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cineo Zobacz posta
    http://allegro.pl/item440352566_canon_50d.html no nie wiem, może wymyślam... ale ta ilość komentarzy mnie zastanowiła i wysyłka dopiero w październiku.
    Ja też mogę sobie założyć konto na allegro o takiej samej nazwie jak znany i pozytywny użytkownik e-bay.
    Mam nadzieję, że wszystko jest oki ale jeśli się pomyliłem to z góry przepraszam użytkownika ArtekPhoto z allegro.
    Pozdrawiam.
    Nie no przesadzasz, kiedyś trzeba zacząć a 50d nie wyszedł jeszcze

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cineo Zobacz posta
    Pozdrawiam.
    zawsze można napisać do gościa z ebaya czy ma konto o tym samym nicku na allegro...

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeklaskaMM Zobacz posta
    zawsze można napisać do gościa z ebaya czy ma konto o tym samym nicku na allegro...
    no tak ..... Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez cineo ; 20-09-2008 o 20:57
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Uprawnienia umieszczania postów