Ja często jeżdżę między Słupskiem a Toruniem i też mógłbym zrobić odbiór i tu i tu. Wiele osób tak niestety żyje.
Twoje subiektywne uczucie graniczy z przewrażliwieniem.
Ja często jeżdżę między Słupskiem a Toruniem i też mógłbym zrobić odbiór i tu i tu. Wiele osób tak niestety żyje.
Twoje subiektywne uczucie graniczy z przewrażliwieniem.
I tym prostym sposobem trafiłeś na listę podejrzanych mataczy
Widzisz jak łatwo podpaść, kiedy chce się dobrze ? Niemal jak w żarcie o policjantach i akwarium![]()
Trudno, jakoś to przeżyję. O ile pamiętam, to Ty również potrafisz dowieźć towar z Poznania, ty podejrzany typie ty!
![]()
Ja sprzedaję na allePazerno i mam kilka punktów odbioru. Też jestem podejrzany?
Tu była zakazana reklama
Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
Zejdź z chodnika !!!
Jesteś potencjalnie niebezpieczny bo idziesz kupującym na rękę i dzięki tobie Ci bardziej ostrożni nie kupią kota w worku.
Całkiem możliwe :-P....Twoje subiektywne uczucie graniczy z przewrażliwieniem.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Zawsze powtarzam, że ostrożności nigdy za wiele ale nie można też popadać w paranoję i odrobinę zaufania do drugiego człowieka też trzeba mieć bo inaczej wszystko zeszłoby na psy.
Osoba sprzedająca aparaty Canon oraz iphon -y podająca się za Karolinę Racibosz lub zwana również Aleksandra Rutkiewicz / Karoliną Rutkiewicz posiadająca numer telefonu 788424453 jest oszustką. Sama jestem świadkiem sytuacji wyłudzenia pieniędzy. Zostały jej przelane pieniądze w formie zaliczki 500 zł za aparat Canon 5D i ani kasy ani aparatu.!!!Kłamie ,że ciągle jest w pracy , że ma głośnik w telefonie zepsuty i nie może odebrać.Numeru przesyłki paczki nie podała. Później kłamała ,że paczkę cofnęła ( dzwoniono do UPS i udzielono informacji ,że nie ma na takiej opcji-paczka jest nadana i ewentualnie od odbiorcy może wrócić). Dziewczyna podaje ,że jest ze Starachowic , a sprawdziłam jej numer IP z jakiego komputera pisała maile okazało się ,że jest z Bydgoszczy.
OSTRZEŻENIE DLA UCZCIWYCH, KTÓRY SWOJĄ MIARKĄ LUDZI MIERZĄ ...
Dziewczyna na również aukcje na Tablica.pl
Pozdrawiam ,
Magdalena.
Proszę podać aukcję z którą był problem. To nie jest wątek zbiorczy o problemach z zakupami.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Już tu o takiej wspominano http://skrzwww.canon-board.info/show...66#post1016766
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---