Strona 471 z 484 PierwszyPierwszy ... 371421461469470471472473481 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 701 do 4 710 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Ja często jeżdżę między Słupskiem a Toruniem i też mógłbym zrobić odbiór i tu i tu. Wiele osób tak niestety żyje.

Twoje subiektywne uczucie graniczy z przewrażliwieniem.

Uzależniony

Domyślnie

I tym prostym sposobem trafiłeś na listę podejrzanych mataczy
    Widzisz jak łatwo podpaść, kiedy chce się dobrze ? Niemal jak w żarcie o policjantach i akwarium

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Trudno, jakoś to przeżyję. O ile pamiętam, to Ty również potrafisz dowieźć towar z Poznania, ty podejrzany typie ty!

Domyślnie

Ja sprzedaję na allePazerno i mam kilka punktów odbioru. Też jestem podejrzany?
    Tu była zakazana reklama

Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
    Zejdź z chodnika !!!

Uzależniony

Domyślnie

Jesteś potencjalnie niebezpieczny bo idziesz kupującym na rękę i dzięki tobie Ci bardziej ostrożni nie kupią kota w worku.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

....Twoje subiektywne uczucie graniczy z przewrażliwieniem.
    Całkiem możliwe :-P
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uzależniony

Domyślnie

Zawsze powtarzam, że ostrożności nigdy za wiele ale nie można też popadać w paranoję i odrobinę zaufania do drugiego człowieka też trzeba mieć bo inaczej wszystko zeszłoby na psy.

Domyślnie

Osoba sprzedająca aparaty Canon oraz iphon -y podająca się za Karolinę Racibosz lub zwana również Aleksandra Rutkiewicz / Karoliną Rutkiewicz posiadająca numer telefonu 788424453 jest oszustką. Sama jestem świadkiem sytuacji wyłudzenia pieniędzy. Zostały jej przelane pieniądze w formie zaliczki 500 zł za aparat Canon 5D i ani kasy ani aparatu.!!!Kłamie ,że ciągle jest w pracy , że ma głośnik w telefonie zepsuty i nie może odebrać.Numeru przesyłki paczki nie podała. Później kłamała ,że paczkę cofnęła ( dzwoniono do UPS i udzielono informacji ,że nie ma na takiej opcji-paczka jest nadana i ewentualnie od odbiorcy może wrócić). Dziewczyna podaje ,że jest ze Starachowic , a sprawdziłam jej numer IP z jakiego komputera pisała maile okazało się ,że jest z Bydgoszczy.
    OSTRZEŻENIE DLA UCZCIWYCH, KTÓRY SWOJĄ MIARKĄ LUDZI MIERZĄ ...
    Dziewczyna na również aukcje na Tablica.pl
    Pozdrawiam ,
    Magdalena.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Proszę podać aukcję z którą był problem. To nie jest wątek zbiorczy o problemach z zakupami.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oki1999 Zobacz posta
    Osoba sprzedająca aparaty Canon oraz iphon -y podająca się za Karolinę Racibosz lub zwana również Aleksandra Rutkiewicz / Karoliną Rutkiewicz posiadająca numer telefonu 788424453 jest oszustką.
    Już tu o takiej wspominano http://skrzwww.canon-board.info/show...66#post1016766
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 471 z 484 PierwszyPierwszy ... 371421461469470471472473481 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów