Sorry, ale ten wątek przypomina debilne komentarze na Onecie - te w stylu "Które miasta uważają, że Andrzej Lepper jest sexy - wpisujcie się!" ;-)
Sorry, ale ten wątek przypomina debilne komentarze na Onecie - te w stylu "Które miasta uważają, że Andrzej Lepper jest sexy - wpisujcie się!" ;-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Zwlaszcza ze powinno sie dla rownowagi zrobic watek "Komu C350D pracuje niezawodnie"....
Brak jakichkolwiek problemow od roku...
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
U mnie jeszcze sie nie zawiesil, dziala bez zarzutuZamieszczone przez slawi_3000
![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
A tutaj kolegę popieram w 100%Zamieszczone przez bundy
![]()
Szy
Miałem problem. Nie chciał robić zdjęć. Dopiero po naciśnięciu spustu migawki zaczynał robić zdjęcie. Chyba przesiądę się na Nikona![]()
Uważam, że jest to bardzo dobry wątek. Po co przeglądać całe forum w poszukiwaniu informacji o usterkach jak możn wszystko mieć pod ręką.
Jak ktoś nie przyjmuje do wiadomości że każdy sprzęt jest awaryjny i może się popsuć (w tym też jego) to ma poważny problem.
Chyba lepiej być świadomym niedoskonałości sprzętu, niż później wpadać w panikę jak coś przestanie działać, a wtej klasie sprzętu wcześniej czy później napewno tak się stanie.
A ja nadal uważam, że taki wątek to totalny bezsens - bo nie ma możliwości zrobienia czegoś takiego jak "katalog usterek". Tzn. można go zrobić, ale obejmie on wszystkie możliwe usterki jakie mogą się przytrafić w danym sprzęcie - od zwalonej matrycy, przez zawieszanie się aż po przetarcie się paska na szyję :-) Po co katalogować, skoro wiadomo, że zepsuć się może w aparacie WSZYSTKO.Zamieszczone przez Tomsarz
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
to na zasadzie katalogów z używanymi samochodami. tam też się spisuje usterki i ogólnie wiadomo, że w jednym aucie częsciej się psuje to a w drugim tamto. tu jest podobnie, jak ci kilku użytkownków napisze że się sprzęt wiesza z gripem delty to już będe wiedział aby kupić oryginalny. po za tym jak Ci wątek nia pasuje to nie musisz brać w nim udziałuZamieszczone przez bundy
![]()
bez sensu czy nie Jac uznał, że może być, więc ...
... tak ma być, mam juz druga puszke i profesjonalnie klekocze tak w pierwszej jak i w obecnej.Zamieszczone przez wezu
![]()
... i tak właśnie też powinno być z Tobą wezu. :wink:Zamieszczone przez Sibil
Po spuszczeniu przez moją drugą połowę pierwszego body na podłogę też klekotało, nie pomogło.Zamieszczone przez Bingant
Canon to dobra firma przed i po upadku dalej klekocze. :wink:
Pozdro dla posiadaczy,