Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: Awarie i wady 350d - proszę się wpisywać

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Sorry, ale ten wątek przypomina debilne komentarze na Onecie - te w stylu "Które miasta uważają, że Andrzej Lepper jest sexy - wpisujcie się!" ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Coś już napisał

Domyślnie

Zwlaszcza ze powinno sie dla rownowagi zrobic watek "Komu C350D pracuje niezawodnie"....

Uzależniony

Domyślnie

Brak jakichkolwiek problemow od roku...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000
    Na 10k ekspo 1x zawiesił się - nieszkodliwie, pojedyncze wyłaczenie/włączenie pomogło. To nic przy ogólnej jakości i niezawodności. Córce kupię bez wahania (jak dorośnie). Chyba ta ankieta nie ma wielkiego sensu??: .

Sławek
    U mnie jeszcze sie nie zawiesil, dziala bez zarzutu
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Coś już napisał Awatar swaligora
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Sorry, ale ten wątek przypomina debilne komentarze na Onecie - te w stylu "Które miasta uważają, że Andrzej Lepper jest sexy - wpisujcie się!" ;-)
    A tutaj kolegę popieram w 100%
    Szy

Domyślnie

Miałem problem. Nie chciał robić zdjęć. Dopiero po naciśnięciu spustu migawki zaczynał robić zdjęcie. Chyba przesiądę się na Nikona

Coś już napisał
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Uważam, że jest to bardzo dobry wątek. Po co przeglądać całe forum w poszukiwaniu informacji o usterkach jak możn wszystko mieć pod ręką.
    Jak ktoś nie przyjmuje do wiadomości że każdy sprzęt jest awaryjny i może się popsuć (w tym też jego) to ma poważny problem.
    Chyba lepiej być świadomym niedoskonałości sprzętu, niż później wpadać w panikę jak coś przestanie działać, a wtej klasie sprzętu wcześniej czy później napewno tak się stanie.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomsarz
    Uważam, że jest to bardzo dobry wątek. Po co przeglądać całe forum w poszukiwaniu informacji o usterkach jak możn wszystko mieć pod ręką.
    A ja nadal uważam, że taki wątek to totalny bezsens - bo nie ma możliwości zrobienia czegoś takiego jak "katalog usterek". Tzn. można go zrobić, ale obejmie on wszystkie możliwe usterki jakie mogą się przytrafić w danym sprzęcie - od zwalonej matrycy, przez zawieszanie się aż po przetarcie się paska na szyję :-) Po co katalogować, skoro wiadomo, że zepsuć się może w aparacie WSZYSTKO.
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    A ja nadal uważam, że taki wątek to totalny bezsens - bo nie ma możliwości zrobienia czegoś takiego jak "katalog usterek". Tzn. można go zrobić, ale obejmie on wszystkie możliwe usterki jakie mogą się przytrafić w danym sprzęcie - od zwalonej matrycy, przez zawieszanie się aż po przetarcie się paska na szyję :-) Po co katalogować, skoro wiadomo, że zepsuć się może w aparacie WSZYSTKO.
    to na zasadzie katalogów z używanymi samochodami. tam też się spisuje usterki i ogólnie wiadomo, że w jednym aucie częsciej się psuje to a w drugim tamto. tu jest podobnie, jak ci kilku użytkownków napisze że się sprzęt wiesza z gripem delty to już będe wiedział aby kupić oryginalny. po za tym jak Ci wątek nia pasuje to nie musisz brać w nim udziału

Coś już napisał Awatar sensitive
    Miasto
    Warszawa, Ochota

Domyślnie re

bez sensu czy nie Jac uznał, że może być, więc ...

Cytat Zamieszczone przez wezu
    Nie jest to moze awaria ale bardzo mnie denerwuje klekot prowadnic lampy blyskowej 350D (zamknieta) nie pomaga dokrecanie i inne drobne zabiegi.
    ... tak ma być, mam juz druga puszke i profesjonalnie klekocze tak w pierwszej jak i w obecnej.

Cytat Zamieszczone przez Sibil
    tu się akurat zgodzę. zwróciłem na to uwagę pierwszego dnia zakupu. Potem już nie zwracałem na to uwagi..
    ... i tak właśnie też powinno być z Tobą wezu. :wink:

Cytat Zamieszczone przez Bingant
    Ja na początku jak usłyszałem, że coś lata w środku to pomyślałem, że ktoś z domowników upuścił go pod moją nieobecność. Ulga przyszła kiedy odkryłem o co biega.
    Po spuszczeniu przez moją drugą połowę pierwszego body na podłogę też klekotało, nie pomogło.
    Canon to dobra firma przed i po upadku dalej klekocze. :wink:

Pozdro dla posiadaczy,
    ... bez info, IMO nieważne

i pierwsze zdjęcia w galerii

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów