Jak z dużą strtą, to ja bardzo chętnie wezmę od Ciebie ten BEZNADZIEJNY apartat
Właśnie przesiadłem się z 350d na 30d i musiałem sprzedać 350d, ale bardzo chętnie odkupię od Ciebie twój, będzie robił za zapasowe body![]()
Jak z dużą strtą, to ja bardzo chętnie wezmę od Ciebie ten BEZNADZIEJNY apartat
Właśnie przesiadłem się z 350d na 30d i musiałem sprzedać 350d, ale bardzo chętnie odkupię od Ciebie twój, będzie robił za zapasowe body![]()
nie ma to jak porownywac gluptaka gdzie aparat mysli za fotografa z lustremZamieszczone przez inspektor
![]()
![]()
![]()
Kilkanaście dni to za mało aby się nauczyć robić zdjęcia dSLR. Uwag co do ergonomii chyba nikt nie podważy, ale formułujesz sądy na podstawie krótkiej znajomości z 350D z przypiętym raczej średnim obiektywem, którym robiłeś zdjęcia w dość trudnym miejscu jakim jest słoneczna plaża.Zamieszczone przez inspektor
DSLR nie jest aparatem w którym polega się na automacie. Jeśli tak chcesz robić zdjęcia to na pewno wszyscy się zgodzą, że kompakt czy hybryda lepiej Ci się będą sprawować.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Hehehe, no i chyba kolega powinien przy tym Sony pozostaćZamieszczone przez inspektor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szy
dziwi mnie ze lepiej odbiera viewfinder w r1 niz 350d. nawet gdyby byl najmiejsze to nawet milion pixeli w oczku R1 nie bedzie lepsza niz lusterko w rebelu xt
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Macie wszyscy absolutnie rację. A przy okazji widocznie jestem za za leniwy, tępy, wygodny *), aby robić zdjęcia lustrzanką. Dla mnie po prostu to był szok po zdjęciach z R-1. Na pewno trzeba aparat tego typu dobrze poznać, aby robić dobre zdjęcia - a ja jesetem zbyt niecierpliwy. Ale efekty jak na razie są (przynajmniej na razie i według mojej subiektywanej oceny) tak marne, że z aparatu zrezygnuję na rzecz kompaktu :-(
Ktoś po prostu kupi aparat na Allegro w dobrej cenie (zapłaciłem 2450 + 1300 obiektyw) wystawię za łaczną kwotę 3000 złotych).
*) niepotrzebne skreślić lub dopisać coś innego...
Hmmm, całkiem niezły pomysł na zareklamowanie swej oferty :-)Zamieszczone przez inspektor
Pozdrawiam
Marek
Jeżeli administrator tak to odbiera - niech usunie mój post. I tak będę wystawiał na Allegro i nie sądzę, żebym miał kłopoty ze sprzedażą w tej cenie (prawie) nowego sprzętu z gwarancją.
Zresztą czy z takim wyglądem wpadłym na tak dobry pomysł zareklamowania towaru?![]()
Jedno musze przyznac - wskaznik akku jest do kitu. Z reszta sie nie zgodze
GG: 559899
Zwłaszcza ten "znakomity" wyświetlacz![]()