Zamieszczone przez mattnick
Spróbuj tak kilka razy, może odkryłeś nowy sposób ładowania akku![]()
Zamieszczone przez mattnick
Spróbuj tak kilka razy, może odkryłeś nowy sposób ładowania akku![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
no....ręce, które...ładują
![]()
![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Może zrobisz kariere jak Kaszpirowski .......... zostań uzdrowicielem EOSów![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
A moj 350D ma taka wade ktora juz wczesniej opisalem , ale malo osob odpowiedzialo :/
http://www.canon-board.info/showthre...ghlight=punkty
Ja to mam taki przypadek ze swieca mi sie dwa lewe punkty AF przy wyboze lewego skrajnego ..Zamieszczone przez ukA
Podobny problem do twojego :/
Serwis ?
Gdy się przypatrzyć to podczas świecenia puktów AF to pod nimi pada delikatna poświata - pod tym nieświecącym też
Sprawdziłem, mam jeszcze tydzień gwarancji ale chyba dam sobie spokój
18.000 klapniec migawka i wszystko tak jak byc powinno
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Dokładnie mam to samoZamieszczone przez ukA
po urlopie na Żytnia, sprawdza a w ostatecznosci zapowiedzili ze wymienia matówke. To zdjeciu nie szkodzi ale denerwuje zwlaszcza w nocnych plenerkach. Masz czas (i mieszkasz niedaleko) to jedź do serwisu
po co masz poźniej placic? Hmmm Ktos na forum pisał (sorry nie pamietam kto) ze przynjmniej raz do roku oddaje aparat do czyszczenia i sprawdzenia na Żytnia, mysle ze to dobry patent.
Canon 350D i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
Juz pisalem w ktorym watku - sprowadzalem ze stanow aparacik z kitem i Sigma 70-300 APO. Aparat dotarl, dziala i zero klopotow - zadnego BF/FF - wszystko zdaje sie dzialac jak powinno. Mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
20 000 ekspozycji z 350d (btw juz zmienilem na 20d) i : error 99 z 10 razy wiekszosc przez obiektyw ale czesc przez karte... (restart pomogl) error 01 jak pierwszy raz podlaczylem sigme 30 \1,4 potem spokoj, 2 razy bateria udawala wyczerpana po reloadzie wrocilo wszystko do normy (full) i to chyba tyle,,, dodam ze te problemy nie byly uciazliwe ani troche
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max