Hehe...widzisz...naszczescie sa na tym swiecie tacy ludzie jak Ty i dziela sie takimi rzeczami za free...ciekawe co na to Canon Polska?Zamieszczone przez Vitez
![]()
Hehe...widzisz...naszczescie sa na tym swiecie tacy ludzie jak Ty i dziela sie takimi rzeczami za free...ciekawe co na to Canon Polska?Zamieszczone przez Vitez
![]()
poprosze numer konta - wplacam zlotowke bo wlasnie sciagamZamieszczone przez Vitez
dziekuje bardzo !
pozdro!
Witam, jestem tu nowa.
Szukam instrukcji do Canona S1. Próbowalam otworzyć stronę, na której miala być instrukcja w jęz. polskim, ale strona mi się nie otwiera![]()
Może podpowiecie mi, gdzie szukać instrukcji po polsku?
Czasem dziala a czasem nie dziala. Probuj...Zamieszczone przez kotek
Próbuję już od jakiegoś czasu, ale nic z tego. Vitez, jeśli masz tę instrukcję - czy możesz przeslać mi ją na maila? Póki co - mam po angielsku, ale mój angielski nie jest blyskotliwy a wziąwszy pod uwagę specjalistyczne slownictwo (jestem fotograficznym laikiem) to nie spodziewam się sukcesów w rozgryzaniu instrukcji.....
A z jakiego adresu? Moj dziala bez problemu: http://vitez.ceron.pl/canon_s1.pdf .Zamieszczone przez kotek
Dzięki, Vitez, ściągnęłam już instrukcję, teraz siedzę i powoli dochodzę, co jest do czego. A tak na dobrą sprawę to aparat służy mi do robienia rekreacyjnych zdjęć dla moich kotów![]()
Nic tylko powodzenia zyczycZamieszczone przez kotek
![]()
Dziękuję![]()