Tak, pokickales... bo watek dotyczy tylko instrukcji a ty wyjechales ni z gruszki ni z pietruszki z honorowaniem gwarancji - zupelnie nie na tematZamieszczone przez sebgab
![]()
Tak, pokickales... bo watek dotyczy tylko instrukcji a ty wyjechales ni z gruszki ni z pietruszki z honorowaniem gwarancji - zupelnie nie na tematZamieszczone przez sebgab
![]()
Nie tak zupełnie nie na temat. Patrz: post marcinradom'aZamieszczone przez Vitez
![]()
cześć, gdzie można znaleść w sieci polską instrukcję do s1 is?
witam
cytat : "Instrukcje po polsku posiadam ja i moge podeslac mailem"
proszę o podesłanie na adres : giga.gs@wp.pl
dzięki
pozdrawiam
giga
Prosze o czytanie CALEGO watku zanim sie w nim cos napisze. Post nad toba jest link skad mozesz sciagnac instrukcjeZamieszczone przez giga
![]()
dla chętnych podsyłam link, puki co działa i mozna sciagnac pliczek
http://vitez.ceron.pl/canon_s1.pdf
O... jak fajnie... a przeczytales caly watek zanim podales ten link? Albo chociaz wypowiedz tuz nad twoja? Albo chociazby probowales skojarzyc link z nickiem wypowiadajacego sie tuz nad toba?Zamieszczone przez pmrozo
Eh... niedziela rozleniwia?![]()
hmm jakby to ujac...szukalem i dostawalem wiatrow bo nigdzie ni cholery i jak znalazlem to cudo to umiescilem link, zeby inni nie zatruwali powietrza i nie strzelali ****ikamia ze juz bylem lekko napiety nie czytalem postow tylko sypnalem byc moze tym samym, no ale wzrok nie eng(10) i nie te latqa
PS. dzieki![]()
E tam... pierwszy strzal w googlu.. tyle ze w grupach.Zamieszczone przez pmrozo
I tak patrzac sobie po googlu... qrcze czy ja jako jedyny udostepniam ta instrukcje?![]()
Gdybym bral po 1zl od sciagniecia to pewnie ze dwie eLki bym kupil albo 5D![]()