szkoda kasy :wink: nie ma żadnych preselekcji, trybu manualnego... taki tam.... że wygląda jak lustrzanka![]()
szkoda kasy :wink: nie ma żadnych preselekcji, trybu manualnego... taki tam.... że wygląda jak lustrzanka![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
to taka owca w wilczej skórze![]()
mowiles, ze nie lubisz kompaktow![]()
fotolama, jesli potrzebujesz cos co tylko bedzie wygladało "profi" ta "lustrzanka" bedzie ok.. jesli chcesz miec duzy wplyw na wykonywane zdjecie, to odpowiedz juz Ci podalem![]()
Ty masz przynajmniej czarny model - czarne zawsze sa bardziej profesjonalne i robia lepsze zdjecia![]()
![]()
kumpel kiedys focil takim.. jesli chodzi o moja opinie to zdecydowanie najlepszy z tych jakie do tej pory brales pod uwageZamieszczone przez fotolama
![]()
a jak z ceną tego zenita bo widziałem za 120zł za 100 złotych znajdą sie tańsze czy 100 zł to uczciwa cena
zażuce takiego offtopa fajne forum od 2h jest temat a juz 26 odpowiedzi narazie zajmuje się fotografią komurkową![]()
Jak tu delikatnie Ci to powiedzieć?
Czy możesz pisać swoje posty w Wordzie a dopiero po tym wklejać je na forum (z uwagą na czerwone wężyki)?
brat tez mi to mówił (jak na moje dyslektyczne oko w moich dwóch powyższych postach niebyło błędu chyba że w zażuce ale takiego słowa chyba w wordzie niema)
jestZamieszczone przez fotolama
![]()