nie dasz rady bedzie ciemno.. wez lampe na wszelki wypadek ;-)... i moze tez monopod?Zamieszczone przez Vitez
nie dasz rady bedzie ciemno.. wez lampe na wszelki wypadek ;-)... i moze tez monopod?Zamieszczone przez Vitez
Monopodu sie pozbylem. Lampe biore na wszelki wypadek. Na upartego to jednak sforsuje sie do 12800Zamieszczone przez Jac
(3200 i -2 EV) - oczywiscie BW potem.
Ale zauwazcie ze kazdy ma obowiazek posiadania latarki. Gdybym szedl sam, z jedna latarka to mogloby byc za ciemno... jednak kilkanascie (dziesiat?) zrodel swiatla latarkowego juz moze dac wystarczajacy boost do oswietlenia "zastanego" .
Dopisuje sie do ekipy.
bedzie sporo ludzi.. rozmawialem ze znajomymi z wydzialu Transportu PW, tez sie wybieraja..
Puszka, szkło oraz błyskotka
No to do kolegow ktorzy sie wybieraja to sie opisze zebysmy mogli sie ew. poznac - wzrost 195cm, mordka jak na avatarze, czarne dzinsy, wojskowe buty, czarny plecak, ze mna bedzie moja Iza.
Ze sprzetu bede mial 20D ogripowane + Sigma 20 1.8 + 85 1.8 + 580EX
jak nie zasnę to Forumowe ID będę posiadał ja niestety tylko kita i lampkę wezmę może
może jakieś jasne m42
kurcze to Ci gratka pozwiedznia - chętny tylko czemu szkoła
ten zapch tunelu jest nie opisania i kurcze na fotkach nie da się go utrwalić
Are you brave enough?
Jak ktos slabiej oszklony to moge wziac 17-40 czy 24-105 tak na wszelki wypadek ale Żywiec 0.65ml za pozyczenie![]()
A niech tam - też będę, a że jestem leniwy to będę jechał z Ochoty do Centrum furką i mogę chętnych zabrać po drodze (max 4 osoby), a z tamtąd to chyba tylko nocny do Powiśla.
no popatrz jaki obrotnyZamieszczone przez Vitez
ja będę
Are you brave enough?
wpadnie sporo osób, z moich znajomych z 4 osoby. będzie kupa mości panów![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)