Ja odpadam. Wesele mam![]()
Heh, do Polski przyjechał wesele sobie odprawić :-DZamieszczone przez KuchateK
Nie ma to jak w domu, co nie? Polska wódka i w ogóle![]()
Co wy tak wszyscy mnie chcecie uwiazac? Za mlody jeszcze jestemZamieszczone przez Zielony
![]()
Do tego odpowiednie towarzystwo... WypasZamieszczone przez Zielony
P.S. Polskiej vodki i wogole to i w USA sie mozna opic. Zapraszam![]()
...
Kurde, a juz kompletowałem delegację z CBZamieszczone przez KuchateK
Delegacje zawsze są najlepsze
![]()
Ja się wstępnie piszę![]()
jak nie zasnę to Forumowe ID będę posiadał ja niestety tylko kita i lampkę wezmę może
może jakieś jasne m42
A niech tam - też będę, a że jestem leniwy to będę jechał z Ochoty do Centrum furką i mogę chętnych zabrać po drodze (max 4 osoby), a z tamtąd to chyba tylko nocny do Powiśla.
To jest tak ciągnięte? No to nieźle! Szkoda, że tyle ludzi było... Trochę to wygląda jak przepęd bydła...
Portrety w tunelu to IMHO kiepski pomysł, lepiej wziąć inną dowolnie wybraną ścianę. Obecność grafitti na jednej focie świadczy, ze można zwiedzać też w innych terminach![]()
186,224, 243 na duży plus, na 190 ciekawy motyw, ale kadr trochę średni...
Ano niestetyZamieszczone przez Tomasz Golinski
... o wiele fajniejsza wycieczka by byla w jakies 20 osob a nie > 200 .
A to pamiatkowe 8) , bo Sigma 20 1.8 uzyta do portretow to jeszcze gorszy pomysl przy takim oswietleniuPortrety w tunelu to IMHO kiepski pomysł, lepiej wziąć inną dowolnie wybraną ścianę..
Dokladnie o tym samym pomyslalem + o tym czego uzyli graficiarze do oswietlania sobie scianyObecność grafitti na jednej focie świadczy, ze można zwiedzać też w innych terminach![]()
.
Szkoda ze praktycznie zadne zdjecie z pobocznych wyjsc nie wyszlo... eh ta Sigma
![]()
Nie wiem czy dobrze rozumiem bo zasady konkursu nie do konca sa konkretne i jasne no ale chyba sie pochwalic moge 8) :
http://www.remonttunelu.pl/aktualnosci/konkurs.html
"Najciekawsze prace zamieścimy na naszej stronie internetowej, a spośród ich autorów wylosujemy trzy osoby, które wyróżnimy stosownymi gadżetami kolejowymi."
http://www.remonttunelu.pl/galeria/z...onkursowe.html
Wish me luck w losowaniu.