Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 186

Wątek: [Warszawa] 25.06 niedziela - spotkanie - prawie jak zlot

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Wstępny plan to zoo. Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ...W niedziele zaczniemy wycieczke prawdopodobnie od gieldy foto pewnie ~9:00 a pozniej w zaleznosci od humorow.. albo w lewo albo w prawo ;-)
    A czy giełdy przypadkiem nie zamknęli?? Byłem teraz w niedziele i zaledwie paru dziadków na zewnątrz się wystawiało z jakimiś kalmotami Na zapytanie: co jest grane, dostałem odpowiedź, że giełda zamknięta/zlikwidowana. Na zapytanie: dlaczego? Z powodu allegro.

Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale może warto się zorientować. Jakiś telefon do Stodoły albo cuś.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    A czy giełdy przypadkiem nie zamknęli?? Byłem teraz w niedziele i zaledwie paru dziadków na zewnątrz się wystawiało z jakimiś kalmotami Na zapytanie: co jest grane, dostałem odpowiedź, że giełda zamknięta/zlikwidowana. Na zapytanie: dlaczego? Z powodu allegro.

Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale może warto się zorientować. Jakiś telefon do Stodoły albo cuś.
    bylo by to dziwne, zreszta na stronie Stodoly jest IMHO aktualne info

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    bylo by to dziwne, zreszta na stronie Stodoly jest IMHO aktualne info
    Dlatego mówie: nie wiem ile w tym jest prawdy. Najlepiej zadzwonić.
    BTW, a nie było czasem tak, że na giełdę wszyscy chodzili macać sprzęcior a i tak później kupowali na allegro :-D. Może coś w tym prawdy jednak jest. Ale nie chciałbym prima-aprilis robić. Kuchatek to Warszawiak jest? :-D Czy wpada tutaj okazjonalnie prosto z Okęcia?

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Ceny na gieldzie sa porownywalne z allegro (ci sami ludzie sprzedaja tu i tu) dodatkowo jest rzesza fotografow nie przesiadujacych na allego czy nawewt w internecie ;-), ktorzy musza dodtknac sprzet przed zakupem... a dotego wstep jest platny (czyli stodola na tym zarabia - pewnie calkiem niezle)... jednak duzo ludzi kupuje na gieldzie sa nawet stoiska z kolejkami ;-)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Potwierdzam zamiary... Niestety nie wiem czy praktycznie uda sie mi zrealizowac, ale chec mam ogromna przyjechac w niedziele do Wawy. Postaram sie...

A obecnie siedze sobie na lotnisku w Londynie... 10 godzin czekania na samlot

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    akurat w ten weekend mam dyzur telefoniczny i dalej niz na pare metrow poza dom wolalbym sie nie ruszac bo czasem musze z buta sie logowac zdalnie i naprawiac
    Ustaw sobie na domowym przekierowanie na komore a logowanie Ci odpalimy po gprs'ie jakims

Albo inaczej To robimy zlot u Viteza w domu
    ...

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Potwierdzam zamiary... Niestety nie wiem czy praktycznie uda sie mi zrealizowac, ale chec mam ogromna przyjechac w niedziele do Wawy. Postaram sie...
    Staraj się mocno :-D Może tyż będę - to mi w końcu wytłumaczysz jak się załącza tą 550EX

A obecnie siedze sobie na lotnisku w Londynie... 10 godzin czekania na samlot
    Ty może nie, ale muflon z pewnością 'jakoś' by to wykorzystał :-D

Albo inaczej To robimy zlot u Viteza w domu
    o! dobry pomysł Vitez! na którym piętrze mieszkasz? By się ew. wypróbowało jak się sprawuje AF SERVO 20D na latających kotach

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    o! dobry pomysł Vitez! na którym piętrze mieszkasz? By się ew. wypróbowało jak się sprawuje AF SERVO 20D na latających kotach
    Bedzie mial ktos jakas jedynke/5D dla porownania?

Nie stresujcie Viteza i kotow
    ...

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja chetnie sie podlacze, zwlaszcza, ze to moje urodziny

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

co raz nas wiecej "prawie jak zlot" ;-) ... wiec podkleilem zeby nikt nie przegapil

Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów