Wstępny plan to zoo. Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego.
A czy giełdy przypadkiem nie zamknęli?? Byłem teraz w niedziele i zaledwie paru dziadków na zewnątrz się wystawiało z jakimiś kalmotamiZamieszczone przez Jac
Na zapytanie: co jest grane, dostałem odpowiedź, że giełda zamknięta/zlikwidowana. Na zapytanie: dlaczego? Z powodu allegro.
Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale może warto się zorientować. Jakiś telefon do Stodoły albo cuś.
bylo by to dziwne, zreszta na stronie Stodoly jest IMHO aktualne infoZamieszczone przez Zielony
Dlatego mówie: nie wiem ile w tym jest prawdy. Najlepiej zadzwonić.Zamieszczone przez Jac
BTW, a nie było czasem tak, że na giełdę wszyscy chodzili macać sprzęcior a i tak później kupowali na allegro :-D. Może coś w tym prawdy jednak jest. Ale nie chciałbym prima-aprilis robić. Kuchatek to Warszawiak jest? :-D Czy wpada tutaj okazjonalnie prosto z Okęcia?![]()
Ceny na gieldzie sa porownywalne z allegro (ci sami ludzie sprzedaja tu i tu) dodatkowo jest rzesza fotografow nie przesiadujacych na allego czy nawewt w internecie ;-), ktorzy musza dodtknac sprzet przed zakupem... a dotego wstep jest platny (czyli stodola na tym zarabia - pewnie calkiem niezle)... jednak duzo ludzi kupuje na gieldzie sa nawet stoiska z kolejkami ;-)
Potwierdzam zamiary... Niestety nie wiem czy praktycznie uda sie mi zrealizowac, ale chec mam ogromna przyjechac w niedziele do Wawy. Postaram sie...
A obecnie siedze sobie na lotnisku w Londynie... 10 godzin czekania na samlot
Ustaw sobie na domowym przekierowanie na komore a logowanie Ci odpalimy po gprs'ie jakimsZamieszczone przez Vitez
Albo inaczejTo robimy zlot u Viteza w domu
![]()
![]()
![]()
...
Staraj się mocno :-D Może tyż będę - to mi w końcu wytłumaczysz jak się załącza tą 550EXZamieszczone przez KuchateK
Ty może nie, ale muflon z pewnością 'jakoś' by to wykorzystał :-DZamieszczone przez KuchateK
o! dobry pomysłZamieszczone przez KuchateK
Vitez! na którym piętrze mieszkasz? By się ew. wypróbowało jak się sprawuje AF SERVO 20D na latających kotach
![]()
Bedzie mial ktos jakas jedynke/5D dla porownania?Zamieszczone przez Zielony
Nie stresujcie Viteza i kotow![]()
...
Ja chetnie sie podlacze, zwlaszcza, ze to moje urodziny![]()
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
co raz nas wiecej "prawie jak zlot" ;-) ... wiec podkleilem zeby nikt nie przegapil