Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 186

Wątek: [Warszawa] 25.06 niedziela - spotkanie - prawie jak zlot

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie [Warszawa] 25.06 niedziela - spotkanie - prawie jak zlot

Wybieram się do Warszawy z Metusem po odbiór szkła i umówiłem się z Jac-em na spotkanie/łażenie. Może zoo, może coś innego. Miałby ktoś ochotę jeszcze się dołączyć? Jesteśmy otwarci na propozycje

BTW. Jak się dobrze karty ułożą, to może i Kuchatek da radę.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Jak Kuchatek przywiezie prezenty to ja też na pewno przyjdę :-D
    A tak to... pewnie też Czekam na dokładniejsze info.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Super... akurat w ten weekend mam dyzur telefoniczny i dalej niz na pare metrow poza dom wolalbym sie nie ruszac bo czasem musze z buta sie logowac zdalnie i naprawiac . Tak wiec mi termin niestety nie odpowiada

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Potwierdzam zamiary... Niestety nie wiem czy praktycznie uda sie mi zrealizowac, ale chec mam ogromna przyjechac w niedziele do Wawy. Postaram sie...

A obecnie siedze sobie na lotnisku w Londynie... 10 godzin czekania na samlot

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    akurat w ten weekend mam dyzur telefoniczny i dalej niz na pare metrow poza dom wolalbym sie nie ruszac bo czasem musze z buta sie logowac zdalnie i naprawiac
    Ustaw sobie na domowym przekierowanie na komore a logowanie Ci odpalimy po gprs'ie jakims

Albo inaczej To robimy zlot u Viteza w domu
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Potwierdzam zamiary... Niestety nie wiem czy praktycznie uda sie mi zrealizowac, ale chec mam ogromna przyjechac w niedziele do Wawy. Postaram sie...
    Staraj się mocno :-D Może tyż będę - to mi w końcu wytłumaczysz jak się załącza tą 550EX

A obecnie siedze sobie na lotnisku w Londynie... 10 godzin czekania na samlot
    Ty może nie, ale muflon z pewnością 'jakoś' by to wykorzystał :-D

Albo inaczej To robimy zlot u Viteza w domu
    o! dobry pomysł Vitez! na którym piętrze mieszkasz? By się ew. wypróbowało jak się sprawuje AF SERVO 20D na latających kotach

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    o! dobry pomysł Vitez! na którym piętrze mieszkasz? By się ew. wypróbowało jak się sprawuje AF SERVO 20D na latających kotach
    Bedzie mial ktos jakas jedynke/5D dla porownania?

Nie stresujcie Viteza i kotow
    ...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ustaw sobie na domowym przekierowanie na komore a logowanie Ci odpalimy po gprs'ie jakims
    Dzwonia do mnie na sluzbowa komore a nie domowy wiec przekierowanie niepotrzebne .
    Ale gdyby ktos mial laptopa z Nokia PC Suite skonfigurowanego pod Plusa to moge sie swoja komora laczyc i logowac do roboty w razie potrzeby .
    Sadze ze pod gielde moge zaryzykowac sie pojawic bo to pare przystankow tylko ale do ZOO to juz za daleko.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Dzwonia do mnie na sluzbowa komore a nie domowy wiec przekierowanie niepotrzebne .
    Ale gdyby ktos mial laptopa z Nokia PC Suite skonfigurowanego pod Plusa to moge sie swoja komora laczyc i logowac do roboty w razie potrzeby .
    Sadze ze pod gielde moge zaryzykowac sie pojawic bo to pare przystankow tylko ale do ZOO to juz za daleko.
    Jesli ktos bedzie mial laptopa (wygodniej lub moge wziasc palma) to moge udostpnic EDGE - mam ryczalt wiec nie bedzie zadnych problemow ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Potwierdzam, nie zaprzeczam ;-) ja juz sie jutro spotykam z Kuchatkiem i go bede meczyl zeby w niedziele sie pojawil ;-)...
    w niedziele zaczniemy wycieczke prawdopodobnie od gieldy foto pewnie ~9:00 a pozniej w zaleznosci od humorow.. albo w lewo albo w prawo ;-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Potwierdzam, nie zaprzeczam ;-) ja juz sie jutro spotykam z Kuchatkiem

Moze dacie sie namowic? - http://canon-board.info/showthread.php?t=12056

Bo ja na 15ta pracuje wiec sie popoludniami nigdzie nie wybiore ani w niedziele niestety tez nie

Strona 1 z 17 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów