Ostatnio edytowane przez mariusz11 ; 21-06-2006 o 17:55
woowco to za zestaw?
ale drugie chyba przeostrzone? (nie ogladam na LCD)
Ostatnio edytowane przez kane ; 21-06-2006 o 14:56
eos 350d+ef 400/5.6L mam go dopiero kilka dni, jak dla mnie świetne szkło
Ostatnio edytowane przez mariusz11 ; 21-06-2006 o 15:18
e tam ładniutkieale drugie chyba przeostrzone? (nie ogladam na LCD)
podobaja mi sie twoje ptaszki i prosze o wiecej
witam i prosze o wiecej takich fotek
haha, wszystkie trzy komentowałem na obiektywnych![]()
(nota bene mało obiektywnych, niezła kliczka tam panuje)
brawo, dwie pierwsze pięknie, trzecia OK
(druga faktycznie jest nieostra, ale to raczej wygąda jak mydło na pełnej dziurze- a to taki dobry obiektyw jest)
Czekałem, czekałem i się doczekałem
Widać, że moje szkielko trafilo w dobre ręce!
Powiem podobnie jak Kuba - dwa pierwsze śliczne a trzecie ok
Czekam na więcej - ja niestety czasu na focenie nie mam
Pozdrawiam serdecznie!
PS.
Oczywiście proszę gorąco pozdrowić również śliczną małżonkę!
WItajZamieszczone przez Paweł
Paweł co kupujesz ?
Pozdr
Rafał Gawełda
Teraz o zdjeciach....powiem tak...rozmiar poklaskwy nie taki jak mi odpowiada, a odpowiada mi klataka małoobrazkowa, gąsiaorek najlepszy nawet to dokardowanie go nie zepsuło zbytnio.
Trznadel w marnym świetle, przeciety na pół gałazką w tle, reasumując, jest dobrze, jak na Twoje pierwsze zdjecia ptaków.
Pozdr
Rafał
witam, dzięki wszystkim za uwagi, szczerze mówiąc właśnie na waszych komentarzach najbardziej mi zależało, fotki pochodzą w zasadzie z jednego wypadu w teren, szkło jest rzeczywiście rewelacyjne, ostrośc super, ani śladu aberracji chr.,
Kuba- co do gąsiorka to nie mydło na pełnej dziurze tylko chyba skutek robienia z ręki z samochodu przy włączonym silniku, poprawie się
Paweł- również jestem zapracowany, mało czasu, oczywiście pozdrowię, prześlij pozdrówka swojej żonce
Rafał - dzieki, będę wdzięczny jak od czasu do czasu rzucisz fachowym okiem na moje wypociny, Twoje wskazówki będą dla mnie bardzo cenne, a propos szkła- Paweł nie sprzedał mi swojego, tylko załatwił nówkę z USA, co ładnych parę złotych mniej nie kosztowało, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mariusz11 ; 21-06-2006 o 23:48