Ta sesja drodzy Panowie odbyła się według mnie pod trasą siekierkowską, gdzieś mniej wiecej bliżej mostu, obok bazyliki oo Pijarów.
Oakgallow
Ta sesja drodzy Panowie odbyła się według mnie pod trasą siekierkowską, gdzieś mniej wiecej bliżej mostu, obok bazyliki oo Pijarów.
Oakgallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
tak (wbrew pozorom) mowimy o tym samym moscie ;-) Trasa AK, zwana tez trasa Torunska, (na dalszym odcinku) Most Grota Roweckiego
No skoro to wiadomość od autora, to sie nie kłócę.
Ale pod Trasą Siekierkowską też są fajne malunki. Zresztą dosyć częscto odbywają się tam jakies sesje, co skutkuje znacznym spowolnieniem ruchu (to jeśli pod estakadami po stronie mokotowa), a przy Pijarach jest bardzo spokojnie i nikomu sie nie przeszkadza.
Oakhallow
Ostatnio edytowane przez Oakhallow ; 22-06-2006 o 09:04
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Ja dostałem info od źródła, czyli od Anki, czyli temat w zasadzie zamknięty.
@Jerry99: na macanie 100-400 się umówię w innym terminie. Temat nie śpieszy.
Pozdro!
PS. Anka się pyta, co dostanie za to cenne info? Co mam jej odpisać...tzn co zaproponować:-D
Zamieszczone przez Zielony
Ze ja zabierzesz na macanie teleobiektywow?![]()
![]()