Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kto wie co to za most?

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ta sesja drodzy Panowie odbyła się według mnie pod trasą siekierkowską, gdzieś mniej wiecej bliżej mostu, obok bazyliki oo Pijarów.

Oakgallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

tak (wbrew pozorom) mowimy o tym samym moscie ;-) Trasa AK, zwana tez trasa Torunska, (na dalszym odcinku) Most Grota Roweckiego

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No skoro to wiadomość od autora, to sie nie kłócę.
    Ale pod Trasą Siekierkowską też są fajne malunki. Zresztą dosyć częscto odbywają się tam jakies sesje, co skutkuje znacznym spowolnieniem ruchu (to jeśli pod estakadami po stronie mokotowa), a przy Pijarach jest bardzo spokojnie i nikomu sie nie przeszkadza.

Oakhallow
    Ostatnio edytowane przez Oakhallow ; 22-06-2006 o 09:04
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ja dostałem info od źródła, czyli od Anki, czyli temat w zasadzie zamknięty.
    @Jerry99: na macanie 100-400 się umówię w innym terminie. Temat nie śpieszy.

Pozdro!

PS. Anka się pyta, co dostanie za to cenne info? Co mam jej odpisać...tzn co zaproponować :-D

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    PS. Anka się pyta, co dostanie za to cenne info? Co mam jej odpisać...tzn co zaproponować :-D

Ze ja zabierzesz na macanie teleobiektywow?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów