Nieoficjalna szkoła punkowego grania "Trzy akordy i darcie mordy" mówi: E dur, D dur i A mol :-)Zamieszczone przez muflon
Nieoficjalna szkoła punkowego grania "Trzy akordy i darcie mordy" mówi: E dur, D dur i A mol :-)Zamieszczone przez muflon
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
\A dla bardziej wtajemniczonych jeszcze F7Zamieszczone przez bundy
![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ale byla tez wersja "drukowana", lezy to gdzies na sieci, zeskanowane 4 strony.Zamieszczone przez bundy
A od Wodeckiego spiewajacego Pszczolke Maje lepszy jest tylko Karel Gott :-D
Zamieszczone przez muflon
Tak ale tylko z duecie z Wondraczkową![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Z pepickich szansonistów pamiętam jeszcze niejakiego Jiri'ego Korna :-)Zamieszczone przez Avadra_K
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
W Sopocie triumfy święcił zespół Hareys (nie pamietem jak to się pisało).Zamieszczone przez bundy
Pozdrawiam
PrzemoC
hehe... slynna czeska linia napastnikow hokejowych: Popil, Poruhal i SmutnyZamieszczone przez bundy
![]()
a swoja droga, Karel Gott wyjechal jakos po zmianach ustrojowych do Niemiec. nawet go kiedys na jakims ARD slyszalem jak spiewal po niemiecku. z czeskim akcentem, wiec mozna bylo pekac ze smiechu :-D
dawaj...Zamieszczone przez muflon
ja zaraz odpalam DC i sprawdze, czy ktos przypadkiem ma odcinki Mai do sciagniecia...
EDIT: nie ma. jest za to kilka odcinkow Krecika... ech... bedzie dzisiaj wieczorem browar i ogladanie czolowego dzialacza podziemia. srac mundial!![]()
Ale on naprawde spiewal Pszczolke Maje w czeskiej (i niemieckiej) wersji! Mam gdzies MP3Zamieszczone przez Avadra_K
![]()
Przecież nie mówię że nie spiewałZamieszczone przez muflon
Tak tylko se napisałem, bo mi się Vodraczkowa przypomniała
Miło było za tej komuny, lugolę można było wypić, później winko, pięknie. ;-)
Pamiętam, jak gdzieś w 88/89 roku milicja zatrzymała mnie i kolegę za to, że mieliśmy pofarbowane na czerwono jeansy, chcieli nas za to pałować, zdarzało się też, że na koncert w jakimś klubie wchodził patrol Zomo i kończył imprezę. To była prawdziwa władza, nie było się nawet komu poskarżyć.
Pozdrawiam
PrzemoC