Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 228

Wątek: Cudeńka waszych czasów...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

wlasnie zwierzyniec ! i jeszcze Pan Kracy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    A Słodowy i jego majsterkowanie? W ramach ZPT oglądaliśmy to w szkole :-)
    Nawet miałem książkę Słodowego.
    ja juz ledwo pamietam Slodowego. ale McGyver moglby sie od niego niejednego nauczyc

ze starych czasow to pamietam Pana Misia: "a teraz moje drogie misie, mam was wszystkie w dupie, i ide sobie na piwko"
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    tzn. jak ktos tu fika to zapraszam na solowe
    No i po co Ci to? Dostanisz dwie blachy i parola i po rozmowie :-) ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

ze starych czasow to pamietam Pana Misia: "a teraz moje drogie misie, mam was wszystkie w dupie, i ide sobie na piwko"
    ... A teraz kochane dzieci pocałujcie Misia w du*e...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    No i po co Ci to? Dostanisz dwie blachy i parola i po rozmowie :-) ;-)
    taki cwany jestes... przyjade do Ciebie z bratem z wojska i porozmawiamy :-D
    www albo tez flickr

Naked.Photo
    Guest

Domyślnie

Jasne że Krecik rulez Bolek i Lolek, Miś Koralgol, Reksio, Wróbelek Elemelek, Miś Uszatek Ale bajki z zachodu były taką niesamowitą nowością i w pierwszej chwili o nich pomyślałem

upps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;d

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

taki cwany jestes... przyjade do Ciebie z bratem z wojska i porozmawiamy :-D
    dobra, dobra...nie musisz, bo ja już sam się przewróciłem na podłogę :-) ;-) Jak mawiają teraz małolaty - "rozjebało mnie na czynniki pierwsze" :-)
    A co do "przychodzenia z bratem z wojska/tatą z więzenia", to jak byliśmy szczeniakami, to wklepaliśmy ostro jednemu kolesiowi i on rzucił hasłem, że zaraz przyjdzie z ojcem. No to my w śmiech i dostał jeszcze parę butów na drogę. I przyszedł z ojcem... 2 metrowym kryminalistą z dziarami na całym ciele i bez przednich zębów. Przyznam, że to był jeden z momemntów mojego życia, kiedy się solidnie bałem :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Naked.Photo
    upps Akustyk - przepraszam - już się poprawiam: Pszczółka Maja is the best!!! ;d
    Jako dobranocka to tak. Ale z teleranka to i tak rządzi "Załoga Dżi" Zawsze chciałem być Markiem czy Jasonem. A kochałem się w "Dżanie z Dżungli"
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

jeszcze mi sie jedna rzecz przypomniala z lat szczeniecych: zegarki na komunie

jak mozna bylo o tym zapomniec obowiazkowo elektroniczny, z kalkulatorem i mnostwem guzikow, tani syf z Peweksu, na ktory skladalo sie pol rodziny

przez cala komunie robilo sie co 2 minuty zagladanie na zegarek, zeby sprawdzic, ze jeszcze tam jest

z wczesnej podstawowki pamietam tez "Bitwe pod Grunwaldem" na podworku. jakos po ktorejs projekcji w telewizji poszedl pomysl po gnojkach (a bylo nas na podworku ze 20-tu w podobnym wieku), ze urzadzimy wielka bitwe. oczywiscie, kazdy chcial byc Krzyzakiem
    bitwa wypadala w sobote, wiec w piatek wieczorem odbylo sie obrywanie drzew z galezi. czytaj: przygotowywanie oreza i chowanie go potem po krzakach na drugi dzien
    no i w sobote rano odziani w trampki i krotkie majtki "rycerze" staneli na placu boju dzierzac ow orez. jeden cwaniaczek przyjechal na rowerze (marki Reksio) dumnie zadzierajac glowe, ze on jest konnica.

no i "konnica" byl pierwsza ofiara bitwy, gdyz zostal zwalony ze swego rumaka. ze szkoda dla obu. ktos po prostu szybko doszedl do wniosku, ze kij (ups... miecz ) wlozony miedzy szprychy skutecznie zatrzyma szarze konnicy bardzo zreszta slusznego wniosku

skonczylo sie poobdzieranymi lokciami, paroma obiciami, i spuszczonymi nosami gdy matka "konnicy" przyszla nas op...ic...

ale wspomina sie fajnie :-D
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Mili Państwo! Finałem tego wątku powinno być jakieś spotkanie dyskutujących tutaj 30-latków :-) Pooglądamy stare dobranocki, pożujemy Donaldy, pociupiemy na Atari i popijemy to wszystko browarem :-) Co wy na to? Robimy Zjazd Sentymentalnych Emerytów Przed Czterdziestką? ;-)

Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów