Zamieszczone przez Przemoc
![]()
Ja kiedyś dostałem za napis na koszulce. Z p[rzodu było "Nie lubię ruskich.... a z tyłu pierogów" ale pan zomowiec nie wnikał, sieknął mnie pałą po nogach i grzecznie poprosił żebym spi...... do domu.:eek:
Zamieszczone przez Przemoc
![]()
Ja kiedyś dostałem za napis na koszulce. Z p[rzodu było "Nie lubię ruskich.... a z tyłu pierogów" ale pan zomowiec nie wnikał, sieknął mnie pałą po nogach i grzecznie poprosił żebym spi...... do domu.:eek:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ale on naprawde spiewal Pszczolke Maje w czeskiej (i niemieckiej) wersji! Mam gdzies MP3Zamieszczone przez Avadra_K
![]()
hehe... slynna czeska linia napastnikow hokejowych: Popil, Poruhal i SmutnyZamieszczone przez bundy
![]()
a swoja droga, Karel Gott wyjechal jakos po zmianach ustrojowych do Niemiec. nawet go kiedys na jakims ARD slyszalem jak spiewal po niemiecku. z czeskim akcentem, wiec mozna bylo pekac ze smiechu :-D
dawaj...Zamieszczone przez muflon
ja zaraz odpalam DC i sprawdze, czy ktos przypadkiem ma odcinki Mai do sciagniecia...
EDIT: nie ma. jest za to kilka odcinkow Krecika... ech... bedzie dzisiaj wieczorem browar i ogladanie czolowego dzialacza podziemia. srac mundial!![]()
Przecież nie mówię że nie spiewałZamieszczone przez muflon
Tak tylko se napisałem, bo mi się Vodraczkowa przypomniała
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Powiedzcie mi gdzie dzisiaj mogę kupic gumę Donald i Turbo...![]()
Sorry Winetou, ale pozostaje ci tylko wehikuł czasu :-) (np. ten zespołu Dżem ;-) )Zamieszczone przez canis_lupus
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Guma Turbo suxx. To byl poczatek konca dobrych czasow (glupie reklamy w TV itp.)
A ja jakis czas temu widziałem podróbki Donaldów - tzn. Papierek taki sam i nawet była historyjka, ale nie o Donaldzie a sama guma była tak pieknie wykonana, że kazałem ją dzieciakowi wywalić przed użyciem..... Bez Time machine - ani rusz
A to takie dobre było...![]()
Zamieszczone przez canis_lupus
No i przy okazji bardzo zdrowe, zreszta piliśmy wodę z hydrantów i saturatorów, jedliśmy orenżadę w proszku i jakoś zyjemy, więc to niemogło być takie do końca "trujące"![]()