250PLN za festiwal open-air? Drogo jak pies. To juz nawet w Szwajcarii bilety na podobne imprezy, z "troche" wiekszego kalibru wykonawcami sa tansze...
250PLN za festiwal open-air? Drogo jak pies. To juz nawet w Szwajcarii bilety na podobne imprezy, z "troche" wiekszego kalibru wykonawcami sa tansze...
Zamieszczone przez muflon
No i... trudno :-D Ale macie na myśli imprezy 3-dniowe? Bo to cena za 3dni. W tym roku już się nie załapię, ale może w przyszłym... będzie taniejZamieszczone przez pyciu
![]()
Tak, biore to pod uwage. Tutaj nie dalbym 100CHF za bilet na trzydniowe open-air. To cena porownywalna chyba tylko z Montreux Jazz FestivalZamieszczone przez Zielony
bo chyba nawet karnety na Paleo (DM, Lenny Kravitz, w sumie ok. 10 gwiazd mniej wiecej tego kalibru) wychodzily taniej.
No ale koncert to co innego - ale ja mam jakies takie glupie podswiadome przekonanie (wynikajace z praktyki, zeby nie bylo), ze open air to powinien byc za jakies naprawde nieduze pieniadze. Albo za darmoZamieszczone przez dazz
![]()
Konecerty o których mówiłem niczym nie różnią się od Hainekena, także są open air, a z technicznego punktu widzenia wypadały nawet gorzej niż ten festiwal. Taki krajZamieszczone przez muflon
![]()
No bo Polska to piękny kraj :-D Jak na nasze warunki to cena wcale nie taka duża, tyle najczęściej płaciłem za kilkugodzinny koncert jednej gwiazdy, a tu są trzy wieczory.Zamieszczone przez muflon
Co do wnoszenia sprzętu foto, byłem na dwóch poprzednich Heinekenach i aparatów było full, fakt, że w większości kompakty. Co do wnoszenia lustrzanek to z autopsji wiem, że z szarym obiektywem nie ma szans na wejście, z czarnym najczęściej się udaje :wink:
Ostatnio edytowane przez dazz ; 22-06-2006 o 12:18
wczesniej mozna bylo kupic bilety za 200pln - jak dla mnie taka kasa za franza ferdinanda, placebo, manu chao + mase innych zespolow nie jest wygorowana...Zamieszczone przez muflon