Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Wątek: Heineken Open'er Festival 2006 - dozwolony sprzet foto

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krwisty
    Zielony, a wybierasz sie w ogole? bedzie mozna cos poimprezowac wspolnie
    No to panie zapraszam na GG :-D

Coś już napisał
    Miasto
    Rzeszów/Kraków

Domyślnie

bawcie sie dobrze chlopaki
    30D+kit+50/1.8MkII
    Jestem strzelcem wyborowym. Zawsze strzelam na wyborach.
    Moje plgnioto.

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Wink

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Kurde, mój a95 ma 5Mpix. Więc nie wejdę. No chyba, że głównie na Heinekenna to się poświęcę
    a co myslicie, aby np.: przekleić nalepki (nie, nie piwne) ? z jakiegos TESCOwego cyfraka; 3,1 MPix - moze się bramkarze nie wykażą wrodzoną inteligencją... Dlugie szkiełka pod czapkę z logo organizatora imprezy... :-P
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ja se nakleję na A95 naklejkę z jakiegoś SONY ERICSSONA i wmówie karkowi, że to najnowszy telefonu z 5Mpix .
    A tak w ogóle to na festiwal nie jade :-D Więc po problemie. Termin nie pasi (mam gościa tzn gościare w tym czasie) a pozatym za drogo jak dla mnie.
    A Ci co jadą to niech oleją pstrykanie i zajmą się piciem tak jak na porządnego studenta przystało

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zawsze mozesz przytknac do ucha i udawac ze gadasz.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kurde
    Dopiero wczoraj przeczytałem tak głębiej program tego festivalu i okazuje się, jak na moje oko, że jest to zajebioza impreza. Żałuję, że nie wiedziałem wcześniej. W zeszłym roku też musiał być wypas - patrząc po programie.
    Geeze, za rok trzeba będzie coś wcześniej zakombinować, żeby dostać miejscówkę na biwak odrazu.
    Tym co jadą, udanej impry!

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

okazuje się, jak na moje oko, że jest to zajebioza impreza.
    A to ciekawe, bo ja po zasłyszanej reklamie przed filmem właściwym (w Cinema City) stwierdziłem zgodnie z kolegą, że wśród rzeszy wymienionych ahtystów rozpoznajemy znajomą _jedną_ nazwę (Myslovitz?)...
    To co takiego fajnego niby tam dają ? Serio pytam - uświadom laika.
    Za moich wczesno-studenckich czasów zaliczyłem Sopot Rock Festival - i to to dopiero była 'zajebioza'

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Domyślnie

w tym roku? nic ciekawego poza sigur rós

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyciu
    A to ciekawe, bo ja po zasłyszanej reklamie przed filmem właściwym (w Cinema City) stwierdziłem zgodnie z kolegą, że wśród rzeszy wymienionych ahtystów rozpoznajemy znajomą _jedną_ nazwę (Myslovitz?)...
    To co takiego fajnego niby tam dają ? Serio pytam - uświadom laika.
    Za moich wczesno-studenckich czasów zaliczyłem Sopot Rock Festival - i to to dopiero była 'zajebioza'

pzdr.
    To zależy oczywiście kto czego słucha. Zapytaj wujka google. On Ci odpowie; ogólnie masa zespołów. 3 dni koncertów za jakos 250zł. Wszystko na plaży czy gdzieś w pobliżu.

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

To zależy oczywiście kto czego słucha. Zapytaj wujka google. On Ci odpowie; ogólnie masa zespołów. 3 dni koncertów za jakos 250zł. Wszystko na plaży czy gdzieś w pobliżu.
    No i ? Drogo jak pies, skoro musze googlać, to tym bardziej - drogo jak pies, masa źle mi się kojarzy (zresztą osławiony Masa źle skończył, hihi).
    A że na plaży - jest masa podobnych imprez. A wspominany Sopot Rock Festival też był na plaży (główna scena na sopockim molo), był klimat, piwko, tanie winka i wejściowki na miarę studenckiej kieszeni.
    Aaa i aparaty można było wnosić jakie się chciało - inna sprawa, że cyfrówek nie było jeszcze.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów