Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 65

Wątek: Heineken Open'er Festival 2006 - dozwolony sprzet foto

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Heineken Open'er Festival 2006 - dozwolony sprzet foto

Witam,

czytajc FAQ na stronie imprezy natknalem sie na ciekawe ograniczenia, cytuje:

...
    Czy mogę wnieść aparat fotograficzny i robić zdjęcia?

Na teren festiwalu można wnieść amatorskie aparaty cyfrowe o matrycy do 3.2 MPix oraz tradycyjne amatorskie aparaty kompaktowe. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd.
    ...
    http://www.opener.pl/faq_pl.html

Ciekawe czy beda wszystkich sprawdzac? Jak ktos sie wybiera to tylko z analogowa malpa lub starszym kompaktem :-D

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Kompakty górą !!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bilu
    Na teren festiwalu można wnieść amatorskie aparaty cyfrowe o matrycy do 3.2 MPix oraz tradycyjne amatorskie aparaty kompaktowe. Niedozwolone jest wnoszenie sprzętu foto mogącego mieć profesjonalne zastosowanie, np. lustrzanek małoobrazkowych, lustrzanek cyfrowych, aparatów średnio- i wielkoformatowych itd.
    ROTFL To jest 10x bardziej smieszne niz zakaz fotografowania Polaczyc z "dowcipami o fotografii" moze? ;-)

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    ROTFL To jest 10x bardziej smieszne niz zakaz fotografowania Polaczyc z "dowcipami o fotografii" moze? ;-)
    lacz :-D

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To pozostaje jechac z A75, A510 lub S1

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

z regulaminu (http://www.opener.pl/info_regulamin.html):

25. W przypadku stwierdzenia w zawartości przeglądanych bagaży lub odzieży przedmiotów, których wnoszenie i posiadanie na Imprezie jest zabronione [w tym aparat :-D], członek Służb Porządkowych odmawia wpuszczenia na imprezę osoby, u której stwierdzono posiadanie tych przedmiotów, lub usuwa ją z miejsca przeprowadzania Imprezy.
    ...

27. Osobom, którym odmówiono wstępu na Imprezę lub przebywania na niej lub usunięcia osoby z Terenu Imprezy zgodnie z Regulaminem lub Ustawą nie przysługuje prawo zwrotu należności za Bilet, ani inne roszczenia.

:-D

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

sprzedaje DSLR'a. i tak nigdzie nie mozna z nim wejsc
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

sie nie smiejcie. dobrze, ze w ogole teraz pozwolili wnosic... dwa lata temu ochrona wyrwala mi malpke. tym razem mam ich w dupie i biore ze soba tylko mojego agat 18k 8) jak aparat to to na pewno nie wyglada. chociaz najchetniej wzialbym ze soba jakis sredni format :/
    Martin Gorczakowski

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kurde, mój a95 ma 5Mpix. Więc nie wejdę. No chyba, że głównie na Heinekenna to się poświęcę

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Wink

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Kurde, mój a95 ma 5Mpix. Więc nie wejdę. No chyba, że głównie na Heinekenna to się poświęcę
    a co myslicie, aby np.: przekleić nalepki (nie, nie piwne) ? z jakiegos TESCOwego cyfraka; 3,1 MPix - moze się bramkarze nie wykażą wrodzoną inteligencją... Dlugie szkiełka pod czapkę z logo organizatora imprezy... :-P
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Strona 1 z 7 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów