Cytat Zamieszczone przez adamek
dystrybutorem kata jest chyba foto7 z gliwic (albo nie z gliwic, głowy nei dam. )
tak z Gliwic. jak mi sie uda, albo temperatura spadnie ;-) , to sie do nich przejdę (wracając z pracy) i zobaczę co mają na stanie. chwalą się, że mają duży magazyn. zobaczymy

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
gdy zobaczylem co sie swieci, uciekalem z przeleczy ile wlezie.. burza zlapala mnie na płaju w drodze na Krowiarki [...]
Przełęcz Lipnicką - Krowiarki to nazwa, którą nosi sama polana z parkingiem (wybacz prosze sporstowanie, takie małe zboczenie przewodnickie ;-) )

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
z tego co potem slyszalem, spadlo tam jakies 45 cm wody na metr kw.. gdybym mial taka "oslonke" jak ta do ktorej link podal jacam to pewnie bym focil ale nie mialem i wolalem nie ryzykowac :wink:

swoja droga - byl tam moze ktos jeszcze z forum?? widzialem 2 osoby z czyms co z daleka wygladalo na 20/30d i Manfrotto 055PRO
Byli moi znajomi, niestety, nieosprzęceni. Twierdzili podobniej jak Ty, że nad Królową Beskidów postała ściana wody. Wykręcali swoje GORE schodząc z Brony... a ja to przegapiłem siedząc w Krynicy, eh.