Ci ktorych ja mijalem skupiali cala uwage na sasankachZamieszczone przez Giraff
.. jesli jakies pojawia sie w galeriach na CB to bedzie wiadomo o kogo chodzi :wink:
Matka Niepogód - wszak nazwa zobowiazujeZamieszczone przez Giraff
![]()
Ci ktorych ja mijalem skupiali cala uwage na sasankachZamieszczone przez Giraff
.. jesli jakies pojawia sie w galeriach na CB to bedzie wiadomo o kogo chodzi :wink:
Matka Niepogód - wszak nazwa zobowiazujeZamieszczone przez Giraff
![]()
hehe no ja bylem wtedy w Zawoi na spotkaniu Karen Notebook i planowałem w niedziele wybrać sie na Babią, ale po burzy zrezygnowałemZamieszczone przez Kubak82
Jak sie okazało w niedziele słońce świeciło ;(
oj swiecilo, ale duszno bylo niesamowicieZamieszczone przez Ted
.. tak wiec moze to lepiej, ze sobie odpusciles zwlaszcza, ze w Beskidach ostatnio much co niemiara
![]()
.. myslalem, ze mnie zezra te latajace potwory
..
wybralem wiec w niedziele gore Żar.. bylo duzo paralotniarzy i focilem sobie do woli.. bez muszysk pasqdnych![]()
podobno tak jest w czerwcu na Babiej, zreszta w Gorcach to samo. Na Babią jak sie uda to kolo 2 lipca pojade, bo ten weekend w Krakowie na pikniku lotniczym.Zamieszczone przez Kubak82
Wracajac do tematu to jak kots kupi oslone KATA to prosze o mala recenzje, szczegolnie interesuje mnie na 20D z gripem i 70-200
Ostatnio edytowane przez Ted ; 21-06-2006 o 22:51
Ja na deszcz mam jeden wypróbowany sposób. W szpitalach są automaty na jednorazowe kapcie. Zazwyczaj po 1zł. za sztuke. Naciągamy jednego na szkło i robimy dziurę "wylotową" i drugiego na body. Widzimy i mamy swobodny dostęp do wszystkich przycisków i pokręteł. Kapcie dzięki gumce ładnie przylegają do aparatu. Narazie mnie jeszcze nie zawiodłyJezeli kapcie sa koloru bezbarwnego to nawet możemy ogłądac zdjęcia na LCD
. Zreszta woda na aparacie jest groźna jedynie na bagnecie i przy klapkach od baterii i karty CF bo reszta korpusu jest wodoszczelna. (przynajmniej Canon tak twierdzi :P)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Takie dzisiaj znalazłem:
http://www.foton.kalisz.pl/?strona=s...upa3=&pid=1511
AquaTech Sport Shield Model: SS-600
http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?p=262118#262118
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
to ja podpowiem inny patentparasolka dokrecana do statywu. a najbardziej was zdziwie podpowiedzia skad mozna to wytrzasnac...
ze sklepow dla dzieciakow. konkretnie, to sa takie parasole przykrecane do wozkowczasza takiego parasolu moze wielka nie jest, ale DSLR ze szklem szerokim zakryje. byle wiatru nie bylo...