Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 96

Wątek: Osłona przeciwdeszczowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giraff
    Byli moi znajomi, niestety, nieosprzęceni.
    Ci ktorych ja mijalem skupiali cala uwage na sasankach .. jesli jakies pojawia sie w galeriach na CB to bedzie wiadomo o kogo chodzi :wink:

Cytat Zamieszczone przez Giraff
    Twierdzili podobniej jak Ty, że nad Królową Beskidów postała ściana wody. Wykręcali swoje GORE schodząc z Brony... a ja to przegapiłem siedząc w Krynicy, eh.
    Matka Niepogód - wszak nazwa zobowiazuje

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82

tyle odnosnie deszczu w ktorym mozna jeszcz focic.. w weekend byłem np. na Babiej i prawie udało mi sie uciec przed burza :wink: ..
    hehe no ja bylem wtedy w Zawoi na spotkaniu Karen Notebook i planowałem w niedziele wybrać sie na Babią, ale po burzy zrezygnowałem Jak sie okazało w niedziele słońce świeciło ;(

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted
    hehe no ja bylem wtedy w Zawoi na spotkaniu Karen Notebook i planowałem w niedziele wybrać sie na Babią, ale po burzy zrezygnowałem Jak sie okazało w niedziele słońce świeciło ;(
    oj swiecilo, ale duszno bylo niesamowicie .. tak wiec moze to lepiej, ze sobie odpusciles zwlaszcza, ze w Beskidach ostatnio much co niemiara .. myslalem, ze mnie zezra te latajace potwory ..

wybralem wiec w niedziele gore Żar.. bylo duzo paralotniarzy i focilem sobie do woli.. bez muszysk pasqdnych

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    oj swiecilo, ale duszno bylo niesamowicie .. tak wiec moze to lepiej, ze sobie odpusciles zwlaszcza, ze w Beskidach ostatnio much co niemiara .. myslalem, ze mnie zezra te latajace potwory ..
    podobno tak jest w czerwcu na Babiej, zreszta w Gorcach to samo. Na Babią jak sie uda to kolo 2 lipca pojade, bo ten weekend w Krakowie na pikniku lotniczym.
    Wracajac do tematu to jak kots kupi oslone KATA to prosze o mala recenzje, szczegolnie interesuje mnie na 20D z gripem i 70-200
    Ostatnio edytowane przez Ted ; 21-06-2006 o 22:51

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja na deszcz mam jeden wypróbowany sposób. W szpitalach są automaty na jednorazowe kapcie. Zazwyczaj po 1zł. za sztuke. Naciągamy jednego na szkło i robimy dziurę "wylotową" i drugiego na body. Widzimy i mamy swobodny dostęp do wszystkich przycisków i pokręteł. Kapcie dzięki gumce ładnie przylegają do aparatu. Narazie mnie jeszcze nie zawiodły Jezeli kapcie sa koloru bezbarwnego to nawet możemy ogłądac zdjęcia na LCD . Zreszta woda na aparacie jest groźna jedynie na bagnecie i przy klapkach od baterii i karty CF bo reszta korpusu jest wodoszczelna. (przynajmniej Canon tak twierdzi :P)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Bywalec Awatar Klosiu
    Miasto
    Tarnów/Kraków
    5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8

Miasto
    Poznań

Domyślnie

o shit, ale to drogie
    to z fotonu tańsze.
    acz pewnie o niebo badziewniejsze.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    tu tu

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

to ja podpowiem inny patent parasolka dokrecana do statywu. a najbardziej was zdziwie podpowiedzia skad mozna to wytrzasnac...

ze sklepow dla dzieciakow. konkretnie, to sa takie parasole przykrecane do wozkow czasza takiego parasolu moze wielka nie jest, ale DSLR ze szklem szerokim zakryje. byle wiatru nie bylo...
    www albo tez flickr

Miasto
    Poznań

Domyślnie

rotfl.
    już widzę jak wyskakuje z takim patentem podczas meczu i zasłaniam wszystkim na około okolicę.

za to by mnie w telewizorze pokazali jak nic.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    tu tu

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów