Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 96 z 96

Wątek: Osłona przeciwdeszczowa

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giraff
    masz jakieś zdjęcia wykonane przed i/lub po burzy ? musiało być rewelacyjnie...
    gdy zobaczylem co sie swieci, uciekalem z przeleczy ile wlezie.. burza zlapala mnie na płaju w drodze na Krowiarki wiec widokow nie bylo (las) ale za to lało niemilosiernie i co chwila grzmialo.. aparatu nie wyjmowalem bo zajety bylem uciekaniem do auta ;-)

z tego co potem slyszalem, spadlo tam jakies 45 cm wody na metr kw.. gdybym mial taka "oslonke" jak ta do ktorej link podal jacam to pewnie bym focil ale nie mialem i wolalem nie ryzykowac :wink:

swoja droga - byl tam moze ktos jeszcze z forum?? widzialem 2 osoby z czyms co z daleka wygladalo na 20/30d i Manfrotto 055PRO

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Byli moi znajomi, niestety, nieosprzęceni.
    Ci ktorych ja mijalem skupiali cala uwage na sasankach .. jesli jakies pojawia sie w galeriach na CB to bedzie wiadomo o kogo chodzi :wink:

Twierdzili podobniej jak Ty, że nad Królową Beskidów postała ściana wody. Wykręcali swoje GORE schodząc z Brony... a ja to przegapiłem siedząc w Krynicy, eh.
    Matka Niepogód - wszak nazwa zobowiazuje

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82

tyle odnosnie deszczu w ktorym mozna jeszcz focic.. w weekend byłem np. na Babiej i prawie udało mi sie uciec przed burza :wink: ..
    hehe no ja bylem wtedy w Zawoi na spotkaniu Karen Notebook i planowałem w niedziele wybrać sie na Babią, ale po burzy zrezygnowałem Jak sie okazało w niedziele słońce świeciło ;(

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ted
    hehe no ja bylem wtedy w Zawoi na spotkaniu Karen Notebook i planowałem w niedziele wybrać sie na Babią, ale po burzy zrezygnowałem Jak sie okazało w niedziele słońce świeciło ;(
    oj swiecilo, ale duszno bylo niesamowicie .. tak wiec moze to lepiej, ze sobie odpusciles zwlaszcza, ze w Beskidach ostatnio much co niemiara .. myslalem, ze mnie zezra te latajace potwory ..

wybralem wiec w niedziele gore Żar.. bylo duzo paralotniarzy i focilem sobie do woli.. bez muszysk pasqdnych

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    oj swiecilo, ale duszno bylo niesamowicie .. tak wiec moze to lepiej, ze sobie odpusciles zwlaszcza, ze w Beskidach ostatnio much co niemiara .. myslalem, ze mnie zezra te latajace potwory ..
    podobno tak jest w czerwcu na Babiej, zreszta w Gorcach to samo. Na Babią jak sie uda to kolo 2 lipca pojade, bo ten weekend w Krakowie na pikniku lotniczym.
    Wracajac do tematu to jak kots kupi oslone KATA to prosze o mala recenzje, szczegolnie interesuje mnie na 20D z gripem i 70-200
    Ostatnio edytowane przez Ted ; 21-06-2006 o 22:51

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów