Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: [Arkan] - tfurczość własna

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    http://www.pbase.com/arkan69/image/50456135 na czym skanowane? robiłeś odbitkę czy skan z negatywu?

pozdrawiam i dzięki za wspólne focenie. następnym razem termos z kawą.
    Skan z negatywu, a na czym to nie mam pojęcia. Profilab koło Relaxu. Odbitki 15x15 też zrobiłem, bo byliśmy ciekawi z chłopakami jak to wyszło. Jestem bardzo zadowolony z jakości - warto było tyle czasu polować na tego Rolleia.

Następnym razem to i termos i rekawiczki już będą potrzebne;-)

Dzięki wszystkim za uwagi i komentarze. Faktycznie, chyba muszę wyczyścić matrycę, to mi się kadrowanie polepszy
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arkan
    Skan z negatywu, a na czym to nie mam pojęcia. Profilab koło Relaxu. Odbitki 15x15 też zrobiłem, bo byliśmy ciekawi z chłopakami jak to wyszło.
    no to dałem ****, że nie pojechałem. zachciało mi się wygodnie na pl. Mirowski jechać...

Jestem bardzo zadowolony z jakości - warto było tyle czasu polować na tego Rolleia.
    skolko peelenów? mnie ich ceny za odbitki zniechęcają... fakt, że jakość klasa...

Następnym razem to i termos i rekawiczki już będą potrzebne;-)
    musowo. już kombinuje to drugie.
    gra i buczy bebop

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

a ja rękawiczki mam a termos też się znajdzie tylko Kavoo trzeba chociaż kubek z kawą dać do potrzymania, bo tak za nim dzisiaj tęsknił ale jako, że nie mówił o ciepłej to damy mu z lodówki
    Coś tam jest do pstrykania

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Pełne uzależnienie Awatar Arkan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    skolko peelenów? mnie ich ceny za odbitki zniechęcają... fakt, że jakość klasa....
    z 20% zniżką 90 PLN - wołanie, 12 odbitek 15x15 i najdrożej wychodzi skan, bo 48 PLN :-( . Normalnie, to robię inaczej - zbieram z 10 rolek i wtedy ma skanowanie w cenie małego obrazka, czyli coś z 12 PLN za film. Ale fakt - drogo jest. Zaczynam się nienerwowo rozgladać za skanerem, który da mi możliwość skanowania filmu 120.
    Pentax K-5 II, Leica M9

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

z 20% zniżką 90 PLN - wołanie, 12 odbitek 15x15 i najdrożej wychodzi skan, bo 48 PLN :-( . Normalnie, to robię inaczej - zbieram z 10 rolek i wtedy ma skanowanie w cenie małego obrazka, czyli coś z 12 PLN za film. Ale fakt - drogo jest. Zaczynam się nienerwowo rozgladać za skanerem, który da mi możliwość skanowania filmu 120.
    najtańszy sensowny zakup IHMO to epson 3170 photo. zresztą skanuję nim. fakt, że duże powiększenia (powyżej 60cm) polegnie optycznie, ale żeby zrobić właśnie skan do przejrzenia negatywu czy sieci... robiłem z niego powiększenia 40x40 i jest ok. większych narazie nie robię.
    gra i buczy bebop

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jestem w Warszawie, mogę pomóc. Mam Imacona.6x6 do B1 bez problemu

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów