Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Dobry Lab na Śląsku

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

tak... równie dobrze mozna to powiedzieć o połowie wątków na tym forum... ze zawsze mozna to załatwic w inny sposob niz na forum a nie DRĘCZYC biednych uzytkowników forum ktorzy przeciez mająwłasne sprawy a nie tylko pisanie na forach... po co to komu

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    tak... równie dobrze mozna to powiedzieć o połowie wątków na tym forum... ze zawsze mozna to załatwic w inny sposob niz na forum a nie DRĘCZYC biednych uzytkowników forum ktorzy przeciez mająwłasne sprawy a nie tylko pisanie na forach... po co to komu
    I po co bronisz Zielonego? Bo kumpel czy bo potrollowac?
    Zbyt luzne powiazanie sobie wybrales, wiec albo napisales byle cos napisac albo nie zrozumiales przekazu mojej wypowiedzi... nie bede kontynuowal.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I po co bronisz Zielonego? Bo kumpel czy bo potrollowac?
    Zbyt luzne powiazanie sobie wybrales, wiec albo napisales byle cos napisac albo nie zrozumiales przekazu mojej wypowiedzi... nie bede kontynuowal.
    Twoja wypowiedz była zbyt prosta by jej nie zrozumiec.
    Tak bronie go bo jest moim kumplem... w przeciwienstwie do ciebie mam jakis na tym forum (uprzedzam odpowiedz - wydaje ci sie)
    A może z tego samego powodu jak ty broniłeś oskarkowego, jak go zjechali w wątku o plenerze. Po co to robiłeś? Bo oskarkowy to twoj "przyjaciel".
    Ja nie pisze postów po to by sobie nabic licznik albo by zwracac komus uwage bo napisał w jednym słowie RZ zamiast Ż albo ze uzywa slangu/gwary/osiedlowej elo mowy...
    I tak bedziesz "kontynuował" bo ty lubisz pisac - licznik postów mowi sam za siebie. Ale ten licznik wcale nie swiadczy o poziomie wiedzy jaka reprezentuje dany uzytkownik.
    Dobranoc

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Niech Admin zstąpi i odnowi ziemię...

Uprawnienia umieszczania postów