Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Dobry Lab na Śląsku

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fan nr 1 Zobacz posta
    Owszem jeżeli masz zamiar pożyć jedynie rok :wink:
    Spoko. Pytam, bo w labie w ktorym dotychczas robiłem odbitki wykupiłem 10% rabatu za 10PLN na okres nieograniczony, rzekłbym 'dożywotnio'.
    Przy następnym wywoływaniu w fotonecie wykupię sobie tą kartę.
    Niby 10%, ale z takich 200PLN za odbitki, robi się 20 zeta na porządnego kebaba w tureckim *******niku za rogiem

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I po co bronisz Zielonego? Bo kumpel czy bo potrollowac?
    Zbyt luzne powiazanie sobie wybrales, wiec albo napisales byle cos napisac albo nie zrozumiales przekazu mojej wypowiedzi... nie bede kontynuowal.
    Twoja wypowiedz była zbyt prosta by jej nie zrozumiec.
    Tak bronie go bo jest moim kumplem... w przeciwienstwie do ciebie mam jakis na tym forum (uprzedzam odpowiedz - wydaje ci sie)
    A może z tego samego powodu jak ty broniłeś oskarkowego, jak go zjechali w wątku o plenerze. Po co to robiłeś? Bo oskarkowy to twoj "przyjaciel".
    Ja nie pisze postów po to by sobie nabic licznik albo by zwracac komus uwage bo napisał w jednym słowie RZ zamiast Ż albo ze uzywa slangu/gwary/osiedlowej elo mowy...
    I tak bedziesz "kontynuował" bo ty lubisz pisac - licznik postów mowi sam za siebie. Ale ten licznik wcale nie swiadczy o poziomie wiedzy jaka reprezentuje dany uzytkownik.
    Dobranoc

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Niech Admin zstąpi i odnowi ziemię...

jape
    Guest

Domyślnie

ja was pogodze .siec to www.laboratoriumcyfrowe.com najwiekszy format to 30x42,5cm. kontakt z nimi i dotaniesz tel do laboranta albo odpowie ci na gg.wszystko zalatwisz od razu.nawet nietypowe formaty. papier to kodak supra endura.zaklad niestety tylko sieciowy obrabiaja dla kooperantow, zakladow i sieciowo troszke .niestety brak mozliwosci wycieczki osobistej do nich bo maszyna stoi w biurowcu przemyslowym .w krakowie moga dostarczyc za 5 zeta swoim kurierem zakladowym do domu lub pracy

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Czy tylko mi się wydaje, że ceny w fotonet tychy poszły nieco w górę??
    Do tej pory zdaje się 15x21 (błysk/mat/jedwab) było za 1.16 PLN a teraz np. jedwab 1,95 PLN . Mówię tutaj o zleceniu poprzez program e-foto.
    Tak samo z 20x30. Każdy rodzaj papieru był zdaje się za 3,50 PLN a teraz jedwab za 6,50

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Nie Marcin, nie mylisz sie, cena za jedwab w kazdym formacie jest troszke wyzsza, niewiem od czego to zalezy, ale ostatnio wolalem u nich kolor i cz-b, niestety nie mam na co narzekac poki jakosc idzie z cena i beda mnie mammic 15 % obnizka, to bede do nich chodzil
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Jeśli chodzi o jakość to też nie narzekam.
    Trochę czasu nic nie wołałem u nich dlatego teraz coś mi odnośnie tych cen nie pasowało. Tzn kojarzyłem ceny niższe niż te które teraz tam widnieją.
    Mam tu na myśli papier jedwabisty. Bo błysk i mat pozostał bez zmian.
    Ale prawie na 75% jestem pewien, że jeszcze niedawno błysk/mat/jedwab było w tej samej cenie.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów