Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: RAWShooter Es. 2006 - dziwne kolory - HELP !!!

Mieszany widok

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Nie. Odinstalowałem RSE 2006 i zainstalowałem ponownie wersję 2005. Nie mam dokładnych profili aparatu, ale (moim zdaniem) większą kontrolę nad zdjęciem.

Ktoś ma wersję "pro" ?? Warto za nią zapłacić, czy lepiej wysupłać kilka stówek na starszego Photoshopa i do niego Camera RAW (jesli działa np. z ver. 6 ??)

Tak mam wersje Pro + Color Engine tylko, że chyba to juz wycofuja ze sprzedzaży bo Adobe kupilo całość i pewnie engine RSP bedzie w Lightroomie. Adobe ogłosił że Lightrooma za darmo dostana tylko ci co kupili RSP przed 13 lipca 2006 (daty nie jestem pewien ale to było jakoś tak - może 13.08.2006) - tak czy inaczej po ptokach

Teraz to bym kupił Karte CF Extreme III z dołączonym Capture One LE. Normalnie LE kosztuje 99 USD albo cuś koło tego.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Teraz to bym kupił Karte CF Extreme III z dołączonym Capture One LE. Normalnie LE kosztuje 99 USD albo cuś koło tego.
    A sa juz dostepne w Polsce? Bo cos nie moge znalezc...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A sa juz dostepne w Polsce? Bo cos nie moge znalezc...
    Również sie przyczaiłem na tą kartę ale chyba są na razie niedostepne w Polsce.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Również sie przyczaiłem na tą kartę ale chyba są na razie niedostepne w Polsce.

Hmmmm... pytałem dzisiaj w Vobisie. Pan najpierw zrobił duże oczy potem gdzieś podzwonił i stwierdził, że jak kupie i wyśle rachunek faxem to dadzą mi kod do download i rejestracji. Tylko po pierwsze mu nie wierze a po drugie mam C1 LE od dawna Kart też na razie nie zamierzam kupowac.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Karty z "wkladka" beda dostepne najwczesniej w polowie przyszlego tyg.
    info uzyskane od dystrybutorow Sandiska

Pozdrawiam
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Uprawnienia umieszczania postów