no i wyszło super
7 świetne, zresztą wszystkie fajne
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
No też żałuję bo z Alfy wyszłyby łądniejsze kolory.. takie impresjonistyczne.. złośliwcu..
Zdjęcia są zarówno z 5D jak i z 40D - puszką po kolorkach faktycznie da się rozpoznać.. wczoraj się przekonałem po raz któryś że bezbłędnie potrafię poznać co z którego aparatu.. Zaraz wrzucę może wersję z exifami to bedzie łatwiej..
dzięki, pozdrawiam..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Okropność! Brrr...
Dobrze sfotografowana okropność!
Nie mogę wyedytować ale wrzuciłem wersję z exifami i opisem w formacie ITPC
No i dałeś radę artursie1,3,4,9 podobają mi się najbardziej, nie miałem jeszcze okazji focić tego sportu, ale za niedługo zacznę pstrykać siatkówkę i też na razie nie wiem jak ją dobrze ugryźć. Najważniejsze ze masz już jakieś dośiwadczenie, kolejne fotki mogą być tylko lepsze
Pozdrawiam
hmm.. dla mnie to chyba dobrzedla tych gości z twarzami po walce jak surowy befsztyk chyba już gorzej..
Siatkówka też jest bardzo szybka - w mojej galerii tu wcześniej parę stron jest trochę siatki też z Pucharu Polski - niestety też wskazany szybki AF i długie (najlepiej jasne) szkło i można szaleć..
Dzięki za odwiedziny, może dla odmiany ktoś coś skrytykuje bo będzie że jakieś TWA się tworzy..