Pokaż wyniki od 1 do 10 z 100

Wątek: 430ex vs. 580ex

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Ma tak opcję. Nie wiem, nie robię makro, ale opcja ta dedykowana jest do szerokich szkieł.

Domyślnie

Witam, ja natomiast z takim pytaniem. Muszę w ciągu najbliższych dni kupić lampę do relacji z imprez klubowych. Imprez będzie sporo, impreze zarówno jasne jak i ciemne. Aparat 30D. Pytanie czy 430ex poradzi sobie w każdych warunkach jeśli chodzi o moc.
    Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregklukowski Zobacz posta
    Pytanie czy 430ex poradzi sobie w każdych warunkach jeśli chodzi o moc.
    nie, nie poradzi sobie.

jakie pytanie, taka odpowiedź.

można sobie wyobrazić takie warunki (nawet w klubie), w których ani 430ex, ani 580ex, ani nawet 730ex sobie nie poradzą.

inna sprawa, że w ostatni piątek robiłem fotki w pubie/klubie z wykorzystaniem 420ex i poradziła sobie nad wyraz dobrze :-D
    pozdro.,
    m.

Domyślnie

pytam, bo nigdy nie robiłem w klubach i zastanawiam się czy nie będe POTRZEBOWAŁ 580ex. nie mam za bardzo pieniędzy teraz na 580 więc pytanie czy czekać i oszczędzać czy 430 da sobie radę.
    Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.

Uprawnienia umieszczania postów