Ma tak opcję. Nie wiem, nie robię makro, ale opcja ta dedykowana jest do szerokich szkieł.
Ma tak opcję. Nie wiem, nie robię makro, ale opcja ta dedykowana jest do szerokich szkieł.
Witam, ja natomiast z takim pytaniem. Muszę w ciągu najbliższych dni kupić lampę do relacji z imprez klubowych. Imprez będzie sporo, impreze zarówno jasne jak i ciemne. Aparat 30D. Pytanie czy 430ex poradzi sobie w każdych warunkach jeśli chodzi o moc.
Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.
nie, nie poradzi sobie.
jakie pytanie, taka odpowiedź.
można sobie wyobrazić takie warunki (nawet w klubie), w których ani 430ex, ani 580ex, ani nawet 730ex sobie nie poradzą.
inna sprawa, że w ostatni piątek robiłem fotki w pubie/klubie z wykorzystaniem 420ex i poradziła sobie nad wyraz dobrze :-D
pozdro.,
m.
Canon EOS 30d canon EOS 300; canon 50/1,8 canon 18-55 ; karta 512 kingstone, karta 2gb sandisk; lampy statywy softboxy blendy itd.