Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Cała prawda o Canon Polska (...)

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Cała prawda o Canon Polska (...)

Ja nie mogę dalej jednego zrozumieć - przecież czy to będzie serwis w PL, czy to będzie serwis w DE czy w CHGW to przecież finalnie CANON zapłaci za naprawę... Zaryzykowałbym wręcz twierdzenie, że w PL zapłaci mniej niż w DE... No to w czym problem ma serwis w PL???
    Bo skoro serwis DE (autoryzowany) naprawił w ramach gwarancji to z punktu widzenia klienta CANON przyznał, że jest problem.

No chyba, że jest tak, że serwis w PL więcej zarobi jak naprawi komercyjnie i zapłaci za to klient, niż jak naprawi w ramach gwarancji i zapłaci za to CANON, ale jeśli tak jest o jest to zwykłe sku... które tak naprawdę w dłuższej perspektywie jest mało opłacalne. Takie moje skromne zdanie.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Cała prawda o Canon Polska (...)

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Ja nie mogę dalej jednego zrozumieć - przecież czy to będzie serwis w PL, czy to będzie serwis w DE czy w CHGW to przecież finalnie CANON zapłaci za naprawę... Zaryzykowałbym wręcz twierdzenie, że w PL zapłaci mniej niż w DE... No to w czym problem ma serwis w PL???
    Moim zdaniem serwis w Polsce widzi, że gościu zniszczył powłokę i próbuje wyłudzić naprawę a niemiecki nie bierze pod uwagę, że ktoś kto zniszczył powłokę zgłasza to jako usterkę na gwarancji.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów