Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 71

Wątek: Burza i efekty z tym związane

Mieszany widok

Domyślnie

Senk, ale ja napisalem przeciez, ze dla maksymalnej przyslony, w przykladzie bylo to 22, wiec czasu nie wydluzysz, bo przeswietlisz wszystko.

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

ja tez 30 sekund iso 400 lub 800 przyslona f8 i zaslaniam reka obiektyw aby nie przeswietlic calosci
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

totus.. zawsze można założyć szatą ;] albo polara też coś przyciemnie.

Diodak dzięki wielkie za info. bo też sie zastanawialem u ciebie nad tym iso200, ale to już wiem w czym rzecz. Poprubuję też tak jak jakas burza będzie

Coś już napisał Awatar kiku1
    Miasto
    Płock
    350D + kit +pare szkieł M42
    moje foto

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

orgix
    Guest

Domyślnie

Witam

Zdjęcie zrobione cononem A530, ustawienie "fajerwerki"

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A ja nigdy nie wiem gdzie mozna pofocic burze .. :/ z okna wiedz jedynie drugi blok :P a hardkorowy nie jestem zeby gdzies pod drzewem sie ustawic :P

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    A ja nigdy nie wiem gdzie mozna pofocic burze .. :/ z okna wiedz jedynie drugi blok :P a hardkorowy nie jestem zeby gdzies pod drzewem sie ustawic :P
    Pod drzewem nie ma co , ale zawsze można pójść na klatkę schodową na jakieś wysokie pięterko bloku z ładnym widokiem i tam pofocić. Otworzyć okienko i popróbować. Czasem warto wziąć klamke do okna z własnego domu bo może sie zdarzyć (tak jak u Mnie) że ich poprostu nie ma i nie ma jak otworzyć okna :wink:
    Ostatnio edytowane przez Ciosna ; 30-05-2007 o 21:48

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    Najfajniej by było ustawić się w jakimś wysokim bloku, przy szklanej ścianie (czasem na uczelniach są świetne warunki... kwestia dogadania się ze stróżem... problemem mogą być krople wody na szybie, chyba że jeszcze trafi się sprzyjający wiatr i uchroni nasze szyby od kropel.

Z otwartego okna próbować nie polecam. Pewnego dnia stosowałem tą metodę, piorun trzepnął może ze 100-150m dalej. Spadłem z krzesła, z fotki nic nie wyszło, jedno wielkie przepalenie.

Pomysł z autem ciekawy, ale chyba najwygodniej byłoby focić z jakiegoś Vana.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Najfajniej by było ustawić się w jakimś wysokim bloku, przy szklanej ścianie
    Albo na wysokim bloku, uzbrajając się w klatkę Faraday'a . Wersja dla hardcoreowców :]

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów