uu to daleko, moi mieszkają na południu w miejscowości Sittard w województwie Limurg. :-DZamieszczone przez FOTOGRAF
uu to daleko, moi mieszkają na południu w miejscowości Sittard w województwie Limurg. :-DZamieszczone przez FOTOGRAF
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Ghana rozwaliła Czechów 2:0 , jestem w szoku, ale należałol się im spokojnie. Tam powinno być z 7:0, ależ mecz...
a mój dziadek u andersaZamieszczone przez thorin
wg mnie największe szanse mają (w kolejności) niemcy, brazylia i argentyna.![]()
pozdro.,
m.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Mi też bardzo podobała się ich podstawa.Zamieszczone przez leiho
Jeśli tak zagraja z Włochami to będzie niezłe widowisko.
350D --> 40D --> 70D + jakieś inne popierdułki --> czekam na 6D Mark II
Dzień świetnych meczyków. Włochy - USA niesamowity mecz walki. Gratulacje dla amerykanów.
najlepsze w tym wszystkim jest to, że... Wybrzeże Kosci Słoniowej dało w pierwszym meczu popis niezły, Ghana dzisiaj szok, USA w 9 przeciw 10 Włochom dzielnie walczyli, Ekwador zadziwia, Iran w meczu z Meksykiem też czadu dawał, a Trynidad i Tobago przejdzie chyba do historii - takie niepozorne, a jak grają i walczą. Natomiast Brazylia z Chorwacją 1:0, Włosi remis, Meksyk remis z Angolą, portugalia pierwszy mecz ledwo ledwo, Francja remis....
nie wiem o co tu chodzi, ale chyba tym "maluchom" zalezy na graniu a nie na kasie (albo na kasie po ewentualnym transferze do klubów europejskich w razie dobrego meczu), a ci "duzi" boją się przerżnąć z kretesem. Jedyna Argentyna trzyma poziom.
i kto by pomyslał, że ja bede się meczami podniecał :wink:
no to juz wiemy ze Brazyli nie wygra( choc raz ) przegrala z Francja 0:1 !!!!
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
No to co Germańcy mistrzem świata. Cóż trudno. Ja tam kibicuje Portugalii ale wygląda, że finał będzie GER-FRA. Pozdrawiam