Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 89

Wątek: kto zdobedzie MS w pilce noznej?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Może założyć nowy wątek na forum pt. "Więzi rodzinne"? Wracając do dyskusji o MŚ, to Brazylia ma Ronaldinho<visca el barca!>. Z czystą przyjemnością patrze na jego sztuczki, jednak niech dadzą wygrać komuś innemu;p
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dopiero zaczyna Awatar Amek
    Miasto
    Zakopane

E, tam Ronaldinho jeden gosciu to nie wszystko!
    Canon

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amek
    E, tam Ronaldinho jeden gosciu to nie wszystko!
    jeden ale jaki wyjatkowy
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Tradycyjnie kibicuje europejskim druzynom na H. Poza tym Argentyna mi sie podoba. No i do dzisiaj kibicowałem "Słoniom" ale odpadli po walce z jedną z drużyn na H. Nie chciałbym, żeby tytuł zdobyły: Niemcy, Szwecja, Brazylia i Włochy. pozdr.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Dopiero zaczyna Awatar Amek
    Miasto
    Zakopane

Od razu wyjatkowy, potrafi tam kilka sztuczek ktore innym spawiaja klopoty. Ten taniec Ronaldinho jest mniej skuteczny niz zwyczajna dobra kiwka (wrazenia po ostatnim meczyku)!;-)
    Canon

Bywalec Awatar leiho
    Miasto
    w-wa

Domyślnie

ja mam nadzieję, że Czesi pokaża to co pokazali jeszcze nie tak dawno na europejskich boiskach. Pewnie nie wygrają, ale lubię ten naród więc trzymam za nich kciuki. Ew. za Argentyne.

Mam nadzieję, ze nie wygra Francja, bo jeszcze bardziej napuchną, pyszałki w kazdej mozliwej dziedzinie

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Najlepiej sie prezentuja dotychczas druzyny: Argentyny, Czech i Hiszpanii. Brazylia na pewno sie rozkreci i ta czworke widze w polfinalach, o ile nie trafia na siebie wczesniej. Po cichu licze tez na Holandie.

Natomiast mam nadzieje iz szybko odpadna nastepujace druzyny: Niemcy, Wlochy, Francja. Nie lubie ich za defensywny styl gry.

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Argentyna

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Niemcy zleją Szwedów i trafią na Argentynę.
    Finał Argentyna - Brazylia, trzecie miejsce Anglia.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdrianP
    Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    mino to ze mysle ze brazylia wygra to kibicuje calym sercem holandii, a to dalego ze moj dziadek jest holendrem ;-)
    hehe,
    mój dziadek też jest holendrem
    a moj pradziadek, byl w wehrmachcie...

Cytat Zamieszczone przez leiho
    ja mam nadzieję, że Czesi pokaża to co pokazali jeszcze nie tak dawno na europejskich boiskach. Pewnie nie wygrają, ale lubię ten naród więc trzymam za nich kciuki. Ew. za Argentyne.
    otoz to, juz o tym pisalem w innym watku, nigdy nie ogladam pili noznej bo mnie ona nudzi, ale zakochalem sie w czeskim futbolu, ale jak ich nie lubic ? w 170 milionowej brazyli gdzie kazdy nastolatek chce byc wielki jak ronaldo czy pele wybor mlodych talentow to biznes i jest w czym przebierac, natomiast czechow jest 17 razy mniej, Nedved specjalnie na mistrzostwa wrocil do pilki choc po Euro zrezygnowal, Poborsky zrezygnowal z gry w pierwszoligowym klubie i wrocil do jakiegos podrzedniaka tylko po to zeby regularnie rozgrywac po 90 minut w kazdym spotkaniu i byc w formie, bruckner mimo ze ma 68 lat dalej trenuje chlopakow bo go to bawi, Ci ludzie naprawde duzo poswiecili dla tych mistrzostw i za to nalezy im sie chwala, oni wiedza co to znaczy godnie reprezentowac swoj kraj... dzis kolejny mecz z ich udzialem, oby rozegrali go vítězně
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów