Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: kto zdobedzie MS w pilce noznej?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar AdrianP
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    mino to ze mysle ze brazylia wygra to kibicuje calym sercem holandii, a to dalego ze moj dziadek jest holendrem ;-)
    hehe,
    mój dziadek też jest holendrem
    Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdrianP
    Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    mino to ze mysle ze brazylia wygra to kibicuje calym sercem holandii, a to dalego ze moj dziadek jest holendrem ;-)
    hehe,
    mój dziadek też jest holendrem
    a moj pradziadek, byl w wehrmachcie...

Cytat Zamieszczone przez leiho
    ja mam nadzieję, że Czesi pokaża to co pokazali jeszcze nie tak dawno na europejskich boiskach. Pewnie nie wygrają, ale lubię ten naród więc trzymam za nich kciuki. Ew. za Argentyne.
    otoz to, juz o tym pisalem w innym watku, nigdy nie ogladam pili noznej bo mnie ona nudzi, ale zakochalem sie w czeskim futbolu, ale jak ich nie lubic ? w 170 milionowej brazyli gdzie kazdy nastolatek chce byc wielki jak ronaldo czy pele wybor mlodych talentow to biznes i jest w czym przebierac, natomiast czechow jest 17 razy mniej, Nedved specjalnie na mistrzostwa wrocil do pilki choc po Euro zrezygnowal, Poborsky zrezygnowal z gry w pierwszoligowym klubie i wrocil do jakiegos podrzedniaka tylko po to zeby regularnie rozgrywac po 90 minut w kazdym spotkaniu i byc w formie, bruckner mimo ze ma 68 lat dalej trenuje chlopakow bo go to bawi, Ci ludzie naprawde duzo poswiecili dla tych mistrzostw i za to nalezy im sie chwala, oni wiedza co to znaczy godnie reprezentowac swoj kraj... dzis kolejny mecz z ich udzialem, oby rozegrali go vítězně
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    a moj pradziadek, byl w wehrmachcie...
    a mój dziadek u andersa

wg mnie największe szanse mają (w kolejności) niemcy, brazylia i argentyna.
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów