hehe,Zamieszczone przez FOTOGRAF
mój dziadek też jest holendrem![]()
hehe,Zamieszczone przez FOTOGRAF
mój dziadek też jest holendrem![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
a moj pradziadek, byl w wehrmachcie...Zamieszczone przez AdrianP
![]()
otoz to, juz o tym pisalem w innym watku, nigdy nie ogladam pili noznej bo mnie ona nudzi, ale zakochalem sie w czeskim futbolu, ale jak ich nie lubic ? w 170 milionowej brazyli gdzie kazdy nastolatek chce byc wielki jak ronaldo czy pele wybor mlodych talentow to biznes i jest w czym przebierac, natomiast czechow jest 17 razy mniej, Nedved specjalnie na mistrzostwa wrocil do pilki choc po Euro zrezygnowal, Poborsky zrezygnowal z gry w pierwszoligowym klubie i wrocil do jakiegos podrzedniaka tylko po to zeby regularnie rozgrywac po 90 minut w kazdym spotkaniu i byc w formie, bruckner mimo ze ma 68 lat dalej trenuje chlopakow bo go to bawi, Ci ludzie naprawde duzo poswiecili dla tych mistrzostw i za to nalezy im sie chwala, oni wiedza co to znaczy godnie reprezentowac swoj kraj... dzis kolejny mecz z ich udzialem, oby rozegrali go vítězněZamieszczone przez leiho
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
a mój dziadek u andersaZamieszczone przez thorin
wg mnie największe szanse mają (w kolejności) niemcy, brazylia i argentyna.![]()
pozdro.,
m.