Aż mnie zmusiłeś do założenia gripa (na co dzień go nie używam) i u mnie wszystko jest spasowane jak należy, niemniej nie szukałbym sensacji![]()
Aż mnie zmusiłeś do założenia gripa (na co dzień go nie używam) i u mnie wszystko jest spasowane jak należy, niemniej nie szukałbym sensacji![]()
Nawet pod światło nic nie widać u Ciebie ? , U mnie normalnie wydawało by się że wszystko leży idealnie. Zauważyłem przez przypadek jak ustawiałem światło do foto produktowego.
Przepraszam @Bangi ale zrobiłeś mi dzień tym wpisem.....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dziękuję ci bardzo za odpowiedź pomimo tego że jest to temat raczej błahy to fajnie mieć jest tutaj ludzi którzy zawsze pomogą ,odpowiedzą, porównają do swojego sprzętu.
Grip ważne aby spełniał zadanie. Oryginał w mojej opinii spełnia, jest dobrze zaprojektowany, wygodny, wszystko działa jak należy. Zdjęcia pionowe robi się tak samo wygodnie jak poziome.
linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||
Dodam tu informacyjnie: mam oryginalny grip Canona do RP i R8 (to jest must-have dla tych body) - i jakiś czas temu ukręciła mi się śruba mocująca, tzn. obraca się to duże kółko, ale śruba nie wykręca się z aparatu.
Także chyba faktycznie czasy najwyższej jakości oryginalnych akcesoriów minęły bezpowrotnie.
pozdro.,
m.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner