Cytat Zamieszczone przez Zuzka
ALe myślicie, że jednak powinnam sobie kupić jak narazie jakąś tania lustrzanke manualną niż cyfrową ?? No już nie wiem co mam zrobić mam ochote na tą 350 d ale boje się, że może się okazać że fotografia to nie to. A nie wiecie gdzie moge kupić 350 d w dobrej cenie i od pewnego kupca?? Bo chcem się zorientować.
Zorientuj się co do ceny po jakich chodzą i podjedź pogadac na róg Wesołej/Sienkiewicza w Kielcach - myślę że bez problemu zejda do dobrej ceny - zalety masz takie że 350D weźmiesz tam do ręki, zobaczysz czy pasuje itp. Ja tam kupuję sporo rzeczy i prawie zawsze mam w cenach porównywalnych z allegro - wystarczy pogadać.. 350 to bardzo dobry aparat do nauki a z racji rozmiarow bez gripa doskonały dla kobiet, z tym że jesli nie planujesz zbyt szybko zakupu szkieł to może faktyczne lepiej zacząć od lepszego kompakta (jakego to napisali koledzy wcześniej). Nie napisałaś czy masz jakieś doświadczenia z fotografią do tej pory - dlaczego myślisz o lustrzance i czy fotografowałaś czymś wcześniej? Jak kupisz lustrzankę i poświęcisz trochę czasu na naukę (bez tego się nie da niestety) to na pewno nie bedziesz tego żałować..

Pozdrawiam
Artur Starz