Pokaż wyniki od 1 do 10 z 286

Wątek: Samsung S24 Ultra

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Samsung S24 Ultra

Leon007 jako jedyny tu nie mający kajdan, ale używający obecnie intensywnie telefonu już w latach 70. ubiegłego wieku miał Altaira 8800. Doceńmy to, niewielu miało przyjemność obcować z tym sprzętem.
    "Microsoft go nienawidzi. Polak znalazł sposób na brak konta w Windows 11. Zakłada konto a później je kasuje." Jeszcze żeby to skasowane konto coś dawało i sprawiało, że wtedy MS nie zbiera danych... Ale kajdan nie ma Przynajmniej w jego mniemaniu.
    https://tech.wp.pl/co-windows-10-rob...4811243312257a

atsf, możesz starać się obrażać mnie pisząc o mojej dziecięcej naiwności, o niby moim braku możliwości czytania ze zrozumieniem. Nie rusza mnie to. Świadczy to tylko o Tobie i o Twoim braku szacunku do współrozmówcy. Wydaje Ci się, że odkryłeś światowy smartfonowy spisek i teraz będziesz wszystkie swoje teorie pod to podpinał. Jako oświecony chroń w pierwszej kolejności swoją rodzinę. Jak tylko córka przyjdzie w odwiedziny zniszcz kompletnie jej smartfona. Pierw walnij mocno adasiem w ekran, następnie wrzuć do rozpalonego kominka. Niech żyje wolność! Precz ze śmiercią od fali elektromagnetycznej lub dźwiękowej!
    Twoja córka potrafi robić dobre technicznie zdjęcia wszystkim oprócz pudełka po butach, ale jej zdjęcia ze smartfona w tak wielkiej skali jakim jest format A4 dla Ciebie są "ujowe". To musi być wina tego smartfona. No nie ma innej opcji.

//edit
    Dopiszę: powyższe zdjęcia nie są mojego autorstwa.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-01-2024 o 12:05

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Samsung S24 Ultra

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Leon007 jako jedyny tu nie mający kajdan, ale używający obecnie intensywnie telefonu już w latach 70. ubiegłego wieku miał Altaira 8800. Doceńmy to, niewielu miało przyjemność obcować z tym sprzętem.
    "Microsoft go nienawidzi. Polak znalazł sposób na brak konta w Windows 11. Zakłada konto a później je kasuje." Jeszcze żeby to skasowane konto coś dawało i sprawiało, że wtedy MS nie zbiera danych... Ale kajdan nie ma Przynajmniej w jego mniemaniu.
    https://tech.wp.pl/co-windows-10-rob...4811243312257a
    Dlaczego o mnie piszesz, chcesz zdjęcie z autografem?
    Dlaczego piszesz w taki sposób? Nie wydaje ci się, że
    Świadczy to tylko o Tobie i o Twoim braku szacunku do współrozmówcy.
    .
    .
    .
    .
    Dopiszę: powyższe zdjęcia nie są mojego autorstwa.
    Oczywiste.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uprawnienia umieszczania postów