Strona 4 z 29 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 286

Wątek: Samsung S24 Ultra

Domyślnie Odp: Samsung S24 Ultra

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Nie musisz leczyć moich kompleksów, bo ich nie mam, a telefonu używam intensywnie, zaś komputerów osobistych od początku ich istnienia - pisałem o tym w innym miejscu. Wiadomo, że jak ktoś, jak MstrG, od urodzenia chodzi w kajdanach, to po ich zdjęciu czuje się głupio lekko i bez problemu uzasadni ich konieczność.
    Pierwsze telefony nie zbierały innych informacji niż lokalizacja przybliżona, bo musiały łączyć się z nadajnikiem. I tyle. Nie wmawiaj sobie, że zawsze było tak jak teraz.

Dedykuję tym, którzy potrzebują
    https://pl.wikisource.org/wiki/Pies_...kiewicz,_1910)

Bangi - da się zainstalować Windę bez konta, a nawet jak masz preinstalowaną (jak to teraz w nowych kompach), to po instalacji można zlikwidować konto i dalej wszystko działa. Zrób to w telefonie. Połączenie z netem jest potrzebne tylko do zalegalizowania produktu.

Ale nie o tym miało być, dyskusja poszła w złym kierunku, bo te wszystkie rzeczy o których piszecie są wiadome i jest to dobry temat na drugą część wątku, gdy będziemy pobijać rekord 3000 postów.
    Chodzi mi o zrozumienie jak to się stało, że duże możliwości komputerów zwanych smartfonami, nie zostały użyte do przedstawienia uczciwej propozycji techniczno-informatycznej. Za to dwie firmy zmonopolizowały rynek z wiadomymi propozycjami nie do odrzucenia.
    Nokia próbowała stworzyć system dobrowolny, ale nie udało się. Dlaczego? Bo nie tworzyła bańki reklamowej, a gruba baba z USA sobie nie poradziła?
    Nie leczę żadnych Twoich kompleksów i nie chodzę w żadnych kajdanach.
    W którym miejscu sobie coś wmawiam? Z którego mojego zdania wyciągnąłeś wniosek, że "zawsze było tak jak teraz"? Proszę zacytuj.

Operatorzy zbierali nie tylko lokalizację, ale i godzinę oraz datę zalogowania się do danego nadajnika. Musieli zbierać też info o tym z kim się połączyłeś, ale też i z kim się nie połączyłeś. SMSy nie były szyfrowane, w sumie do tej pory nie są - na Androidzie aby mieć szyfrowane wiadomości musisz zainstalować aplikację. Służby specjalne nawet próbowały łamać prawo telekomunikacyjne i tajemnicę korespondencji. Ile razy to wypłynęło a ile razy było załatwione po cichu? Podpisując umowę z Centertelem trzeba było mieć kartę kredytową, można było ewentualnie przedstawić zaświadczenie o zarobkach, na którym jak się może domyślasz jest sporo danych. Jak widzisz ta Twoja bezpieczna bańka jest tylko bańką niewiedzy.

Używałeś tego Symbiana? Ja miałem. To była tragedia w porównaniu do Androida 2.0 którego używałem w tym samym czasie. Nokia stała się ofiarą samej siebie. Byli tak pewni swojej sprzedaży, że zlekceważyli zmiany rynku. Już bardziej szkoda mi BlackBurry OS.

Instalacja W11 bez konta i Internetu? Chodzi Ci o sposób o którym pisałem wcześniej?
    Zrobienie i skasowanie konta. Fajny sposób.
    Zdenerwowałeś się, bo merytorycznie odpowiedziałem na Twoje pytanie "Jak jest wartość dodana z konta, oprócz konieczności bycia szpiegowanym?"? To, że Ty nie widzisz plusów nie znaczy, że ich nie ma.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 23-01-2024 o 17:18

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Bangi - da się zainstalować Windę bez konta, a nawet jak masz preinstalowaną (jak to teraz w nowych kompach), to po instalacji można zlikwidować konto i dalej wszystko działa. Zrób to w telefonie. Połączenie z netem jest potrzebne tylko do zalegalizowania produktu.
    Ale ja nie potrzebuje takich kombinacji, bo nie mam z tym problemu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Wtrącę 3 słowa, że organy w PL i operatorzy śledzą (i pewnie podsłuchują) po IMEI telefonu, a nie po kontach google.
    Nie wierzysz, to kup na OLX telefon wypasiony w mega promocji zarejestrowany w którejś z sieci. Droga podstawka pod kubek pozostaje.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

ONEPLUS 12

potrójny aparat z rozwiązaniami Hasselblad: jednostka główną 50 MP, Sony LYT-808, 1/1.4″, f/1.6, OIS + obiektyw ultraszerokokątny 48 MP z AF i funkcją makro o polu widzenia 14 stopni + peryskopowy teleobiektyw 64 MP z 3-krotnym przybliżeniem optycznym i 6-krotnym hybrydowym

Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    ONEPLUS 12

potrójny aparat z rozwiązaniami Hasselblad: jednostka główną 50 MP, Sony LYT-808, 1/1.4″, f/1.6, OIS + obiektyw ultraszerokokątny 48 MP z AF i funkcją makro o polu widzenia 14 stopni + peryskopowy teleobiektyw 64 MP z 3-krotnym przybliżeniem optycznym i 6-krotnym hybrydowym
    O to chyba jakaś nowość bo nie kojarzę tego modelu. Specyfikacja podoba do tej w S24 Ultra.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Wtrącę 3 słowa, że organy w PL i operatorzy śledzą (i pewnie podsłuchują) po IMEI telefonu, a nie po kontach google.
    Nie wierzysz, to kup na OLX telefon wypasiony w mega promocji zarejestrowany w którejś z sieci. Droga podstawka pod kubek pozostaje.
    Zapewne masz rację ale nie mamy wpływu na to a z drugiej strony to niech sobie mnie podsłuchują aż im uszy zwiędną, ani mnie to ziębi ani parzy.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Nie ma żadnego problemu ze wsparciem gwarancyjnym. Akurat doświadczyłem tego, ponieważ w moim egzemplarzu w drugim tygodniu używania samoistnie strzeliło jakieś szkło w obiektywie (problem znany w tym modelu), odesłałem do sklepu, a ten do "ASO" Google w Niemczech i w ciągu niecałych 14 dniu telefon wrócił do mnie naprawiony. Mam go już prawie 2 lata i bez zastrzeżeń.
    No proszę to można by rzec, że masz nawet dobre wrażenie z serwisu ale mnie bardziej chodziło o fakt, że oficjalnie w PL nie można nabyć tego telefonu i ten sam fakt mnie wkurza i na pewno nie kupię.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Albo "uderz w stół, nożyce się odezwą", albo kompletny brak poczucia humoru. W jednym i w drugim przypadku - moje serdeczne wyrazy ubolewania.
    Głupio skomentowałeś to Ci tak odpisałem i nie było w Twojej wypowiedzi poczucia humoru no chyba, ż takie, które sam rozumiesz. Nie mam nic przeciwko wymianie poglądów tutaj ale nie zarzucaj mi używek ani pisania pod wpływem bo ani jednego ani drugiego nie robię.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    No proszę to można by rzec, że masz nawet dobre wrażenie z serwisu ale mnie bardziej chodziło o fakt, że oficjalnie w PL nie można nabyć tego telefonu i ten sam fakt mnie wkurza i na pewno nie kupię.
    Pytanie co to znaczy dla Ciebie oficjalnie? Kupiłem w polskim, legalnie działającym sklepie. Przecież Pixel-e sprzedają nawet takie sieci jak Komputronik, Morele, Sferis...

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Od jakiegoś czasu w sieciach handlowych klienci posiadający aplikację danej sieci na smartfonie uzyskują większe zniżki cen od klientów bez aplikacji.
    Parę dni temu w Biedrze taka sytuacja z cenami: masło na kartę "Moja Biedronka" 3,99 PLN, a z aplikacją 2,99; szynka surowa z aplikacją 11,99 PLN, a bez niej 18,99 PLN.
    Od dawna karta "Moja Biedronka" jest powiązana z numerem telefonu jej posiadacza, czyli Biedra dokładnie wie, co kto kupuje, i wysyła mu na telefon różne reklamy, więc co ta firma ma za interes, aby dawać horrendalnie wyższy rabat za zainstalowanie sobie ich aplikacji?!

Moim zdaniem nie chodzi tu o aplikację, ale o to, aby zachęcić do kupna smartfona każdego, który go jeszcze nie ma, i go do niego uwiązać.

Można się cieszyć, że jest nowocześnie, funkcjonalnie i tanio, ale do czasu. Dane o tym, co kto kupuje, spokojnie można wyciągnąć z karty płatniczej w powiązaniu z paragonem, zwłaszcza jeśli zlikwidują gotówkę, więc po co smartfon? Tylko dla śledzenia śladu węglowego użytkownika?
    Na razie to jest zabawa, ale pożyjemy i zobaczymy, że to już nie będzie zabawa. Jak kogoś to ominęło, to niech sobie poszuka, jak się zachowuje tlenek grafenu pod wpływem fal 5G.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta

I te wszystkie 7 aparatów cały czas nosisz przy sobie?
    Nie, jeden mi wystarczy, bo zastępuje wszystkie 5 w smartfonie , ale czasem biorę nawet 3.

Nie było przykro córce po tym jak w tak piękny sposób określiłeś wygląd Twoich wnuków w książeczce ze zdjęciami? Dobrze, że po tym taktownie nie spytałeś o model telefonu. To pewnie uratowało sytuację.
    Córka dokładnie zna moje moje zapatrywania w kwestii smartfonów, a ja nie oceniałem zdjęć, lecz ich jakość.

Czyli gdyby Twoja córka robiła zdjęcia 600D z podpiętym 18-55mm na automacie to nagle by jej zdjęcia stały się lepsze technicznie? Muszę Cię zmartwić, niechlujność i bylejakość w zdjęciach nie zależy od użytego sprzętu. To nie wina użytego aparatu, a Twojej córki.
    To są jakieś insynuacje niczym nie poparte. Córka umie robić zdjęcia wszystkim z wyjątkiem pudełka po butach natomiast jakość tych zdjęć często zależy od tego, czym były robione, i w jakiej skali zostały zaprezentowane.

Tymczasem ja albo idę z zamiarem robienia zdjęć, a wtedy biorę aparat, albo bez tego zamiaru, i wtedy aparatu nie biorę, bo nie potrzebuję rejestrować czego popadnie. Gdyby nawet lądowali Marsjanie, to bym to olał, albo się wściekł, że nie mam konkretnego aparatu, tylko jakiś pizdryk.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Od jakiegoś czasu w sieciach handlowych klienci posiadający aplikację danej sieci na smartfonie uzyskują większe zniżki cen od klientów bez aplikacji.
    Parę dni temu w Biedrze taka sytuacja z cenami: masło na kartę "Moja Biedronka" 3,99 PLN, a z aplikacją 2,99; szynka surowa z aplikacją 11,99 PLN, a bez niej 18,99 PLN.
    Od dawna karta "Moja Biedronka" jest powiązana z numerem telefonu jej posiadacza, czyli Biedra dokładnie wie, co kto kupuje, i wysyła mu na telefon różne reklamy, więc co ta firma ma za interes, aby dawać horrendalnie wyższy rabat za zainstalowanie sobie ich aplikacji?!

Moim zdaniem nie chodzi tu o aplikację, ale o to, aby zachęcić do kupna smartfona każdego, który go jeszcze nie ma, i go do niego uwiązać.

Można się cieszyć, że jest nowocześnie, funkcjonalnie i tanio, ale do czasu. Dane o tym, co kto kupuje, spokojnie można wyciągnąć z karty płatniczej w powiązaniu z paragonem, zwłaszcza jeśli zlikwidują gotówkę, więc po co smartfon? Tylko dla śledzenia śladu węglowego użytkownika?
    Na razie to jest zabawa, ale pożyjemy i zobaczymy, że to już nie będzie zabawa. Jak kogoś to ominęło, to niech sobie poszuka, jak się zachowuje tlenek grafenu pod wpływem fal 5G.
    Wychodzi na to, że Biedronce musi strasznie zależeć na tym, aby ludzie mieli smartfony... Muszą mieć w tym interes, pewnie to następny troll od Samsunga.
    Zupełnie nie chodzi o przywiązanie do marki (nawet głupimi punktami lojalnościowymi) oraz względy marketingowe typu "codzienna okazja", powiadomienia push i przedstawienie w aplikacji oferty promocyjnej tylko po to, aby bezpośrednio dotrzeć do potencjalnego klienta i skusić do odwiedzenia sklepu. Przy okazji kupisz kilka innych artykułów. Mało kto już przegląda gazetki reklamowe w formie papierowej, więc trzeba szukać innych dróg. Na nic cyfrowe paragony z którymi łatwiej coś zareklamować. To spisek, aby kupować smartfony.

Jakoś nie widziałem takiego poruszenia jak byliśmy zmuszani do pełnej inwigilacji poprzez przymusowe zainstalowanie aplikacji szpiegującej w czasie kwarantanny. Nawet głowa państwa podpisując tę specustawę musiała coś dostać od Samsunga.

Nie, jeden mi wystarczy, bo zastępuje wszystkie 5 w smartfonie , ale czasem biorę nawet 3.
    I cały czas masz ten jeden przy sobie?
    Tobie zastępuje, innemu nie. Przykładowy koleś od marketingu czy modny ostatnio influencer wrzuca storki, relacje i inny syf codziennie. Krótki filmik, jedno podkręcone zdjęcie na media społecznościowe i jest zarobiony. Skraca sobie czas pracy, bo wszystko robi na jednym urządzeniu. Jakość? W większości wystarczająca na takie "coś". Nikt z tych zdjęć kalendarza nie będzie drukować. Dużo osób, które często podróżują i zwiedzają też już nie zabiera ze sobą ciężkich gratów. Zwyczajnie jakość jest już na tyle zadowalająca (oczywiście nie wszystkich), że wystarczy wyjąć telefon, który i tak zawsze mamy przy sobie, zrobić zdjęcie, obrobić je w czasie lotu czy czekania na stacji, wrzucić gdzie się chce czy przesłać rodzinie. Dodatkowo jednym ruchem można zrobić sobie bezpieczny backup w chmurze.

Córka dokładnie zna moje moje zapatrywania w kwestii smartfonów, a ja nie oceniałem zdjęć, lecz ich jakość.
    Jasne. Bo aktualnie smartfonem nie można zrobić dobrego jakościowo zdjęcia.

To są jakieś insynuacje niczym nie poparte. Córka umie robić zdjęcia wszystkim z wyjątkiem pudełka po butach natomiast jakość tych zdjęć często zależy od tego, czym były robione, i w jakiej skali zostały zaprezentowane.
    Czyli umie robić zdjęcia wszystkim, ale smartfonem już nie. Nie no spoko. Niech będzie po Twojemu
    A4 to faktycznie taaaaka skala Jakość zdjęć z mojego obecnego smartfona jest lepsza niż z aparatu który większość osób kupowało na start typu właśnie taki 600D + 18-55mm.

Tymczasem ja albo idę z zamiarem robienia zdjęć, a wtedy biorę aparat, albo bez tego zamiaru, i wtedy aparatu nie biorę, bo nie potrzebuję rejestrować czego popadnie. Gdyby nawet lądowali Marsjanie, to bym to olał, albo się wściekł, że nie mam konkretnego aparatu, tylko jakiś pizdryk.
    No widzisz, a ja nawet wtedy jak nie idę z zamiarem robienia zdjęć widząc coś ciekawego lubię mieć przy sobie smartfon, który jak na takiego pizdryka całkiem nieźle sobie radzi.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-01-2024 o 09:46

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Wychodzi na to, że Biedronce musi strasznie zależeć na tym, aby ludzie mieli smartfony... Muszą mieć w tym interes, pewnie to następny troll od Samsunga.
    Zupełnie nie chodzi o przywiązanie do marki (nawet głupimi punktami lojalnościowymi) oraz względy marketingowe typu "codzienna okazja", powiadomienia push i przedstawienie w aplikacji oferty promocyjnej tylko po to, aby bezpośrednio dotrzeć do potencjalnego klienta i skusić do odwiedzenia sklepu. Przy okazji kupisz kilka innych artykułów. Mało kto już przegląda gazetki reklamowe w formie papierowej, więc trzeba szukać innych dróg. Na nic cyfrowe paragony z którymi łatwiej coś zareklamować. To spisek, aby kupować smartfony.

Jakoś nie widziałem takiego poruszenia jak byliśmy zmuszani do pełnej inwigilacji poprzez przymusowe zainstalowanie aplikacji szpiegującej w czasie kwarantanny. Nawet głowa państwa podpisując tę specustawę musiała coś dostać od Samsunga.
    Cóż za dziecięca naiwność! Biedra nigdy chyba nie drukowała ulotek, jakieś promocja ma codziennie, na niedobór klientów nie miała, i dalej nie ma powodu się uskarżać, bo ma bardzo wiernych klientów ze względu na i tak najniższe ceny, więc po co dawać dodatkowe rabaty w sytuacji, kiedy klienci i tak walą drzwiami i oknami, a poza tym NIE JEST JEDYNĄ SIECIĄ, KTÓRA ROBI TAKIE AKCJE. Lidl nigdy nie miał karty stałego klienta i od razu zaczął od aplikacji na telefon. To samo z rabatami przy płatnościach telefonem.

Oczywiście, aby zaoszczędzić, nie trzeba mieć aż S 24U, wystarczy dużo prostszy model, ale wystarczający, aby Cię w razie czego nawet zabić, bo to jest tylko kwestia częstotliwości fali elektromagnetycznej, lub dźwiękowej.

--- Kolejny post ---

I cały czas masz ten jeden przy sobie?
    Tobie zastępuje, innemu nie. Przykładowy koleś od marketingu czy modny ostatnio influencer wrzuca storki, relacje i inny syf codziennie. Krótki filmik, jedno podkręcone zdjęcie na media społecznościowe i jest zarobiony. Skraca sobie czas pracy, bo wszystko robi na jednym urządzeniu. Jakość? W większości wystarczająca na takie "coś". Nikt z tych zdjęć kalendarza nie będzie drukować. Dużo osób, które często podróżują i zwiedzają też już nie zabiera ze sobą ciężkich gratów. Zwyczajnie jakość jest już na tyle zadowalająca (oczywiście nie wszystkich), że wystarczy wyjąć telefon, który i tak zawsze mamy przy sobie, zrobić zdjęcie, obrobić je w czasie lotu czy czekania na stacji, wrzucić gdzie się chce czy przesłać rodzinie. Dodatkowo jednym ruchem można zrobić sobie bezpieczny backup w chmurze.

Jasne. Bo aktualnie smartfonem nie można zrobić dobrego jakościowo zdjęcia.

Czyli umie robić zdjęcia wszystkim, ale smartfonem już nie. Nie no spoko. Niech będzie po Twojemu
    A4 to faktycznie taaaaka skala Jakość zdjęć z mojego obecnego smartfona jest lepsza niż z aparatu który większość osób kupowało na start typu właśnie taki 600D + 18-55mm.

No widzisz, a ja nawet wtedy jak nie idę z zamiarem robienia zdjęć widząc coś ciekawego lubię mieć przy sobie smartfon, który jak na takiego pizdryka całkiem nieźle sobie radzi.
    Wszystko umiesz, z wszystkim sobie radzisz, a smartfon ci tylko we wszystkim pomaga, ale czytać ze zrozumiem nie umiesz, i smartfon ci nigdy w tym nie pomoże, ale z czasem wyleczy cię z dziecięcej naiwności z metra ciętego technokraty. Wiesz, technokraci wynaleźli bombę atomową na długo przed smartfonem, ale z czasem doszli do wniosku, że potrzebują bardziej czegoś, co nie robi tyle huku.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Cóż za dziecięca naiwność! Biedra nigdy chyba nie drukowała ulotek, jakieś promocja ma codziennie, na niedobór klientów nie miała, i dalej nie ma powodu się uskarżać, bo ma bardzo wiernych klientów ze względu na i tak najniższe ceny, więc po co dawać dodatkowe rabaty w sytuacji, kiedy klienci i tak walą drzwiami i oknami, a poza tym NIE JEST JEDYNĄ SIECIĄ, KTÓRA ROBI TAKIE AKCJE. Lidl nigdy nie miał karty stałego klienta i od razu zaczął od aplikacji na telefon. To samo z rabatami przy płatnościach telefonem.

Oczywiście, aby zaoszczędzić, nie trzeba mieć aż S 24U, wystarczy dużo prostszy model, ale wystarczający, aby Cię w razie czego nawet zabić, bo to jest tylko kwestia częstotliwości fali elektromagnetycznej, lub dźwiękowej.
    Cóż za starcza naiwność
    Jak Ty tak zauważasz co się dzieje wokół Ciebie, to mnie już nie dziwią Twoje posty. Biedra nigdy nie drukowała gazetek? No bez jaj. Nie dość, że są przy wejściu i wyjściu w sklepie, to jeszcze ja często mam ją wpychaną do skrzynki na listy. Drukowali od samego początku, tutaj masz gazetkę z 1999r
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	biedra.jpg
Wyświetleń:	1
Rozmiar:	138,3 KB
ID:	15691

Biedronka nie ma wiernych klientów. Muszą cały czas o nich walczyć jak każdy. Dino, Lidl, Aldi, Netto czy nawet Macro i Selgross cały czas walczą o klienta. Prześpią i skończą jak Piotr i Paweł, Alma, Real, Billa, Geant czy Tesco.

Wszystko umiesz, z wszystkim sobie radzisz, a smartfon ci tylko we wszystkim pomaga, ale czytać ze zrozumiem nie umiesz, i smartfon ci nigdy w tym nie pomoże, ale z czasem wyleczy cię z dziecięcej naiwności z metra ciętego technokraty. Wiesz, technokraci wynaleźli bombę atomową na długo przed smartfonem, ale z czasem doszli do wniosku, że potrzebują bardziej czegoś, co nie robi tyle huku.
    Już dobrze. Weź wdech, zrób wydech. Powtórz.

Cytat Zamieszczone przez atsf
    Moim zdaniem nie chodzi tu o aplikację, ale o to, aby zachęcić do kupna smartfona każdego, który go jeszcze nie ma, i go do niego uwiązać [...] Oczywiście, aby zaoszczędzić, nie trzeba mieć aż S 24U, wystarczy dużo prostszy model, ale wystarczający, aby Cię w razie czego nawet zabić, bo to jest tylko kwestia częstotliwości fali elektromagnetycznej, lub dźwiękowej.[...] technokraci wynaleźli bombę atomową na długo przed smartfonem, ale z czasem doszli do wniosku, że potrzebują bardziej czegoś, co nie robi tyle huku.
    Jeszcze jeden wdech i wydech.
    Załączone miniatury Załączone miniatury z28576886IH,Gazetka-Biedronki-z-1999-r-.jpg  

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-01-2024 o 10:06

Strona 4 z 29 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów