Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
Cóż za starcza naiwność
Jak Ty tak zauważasz co się dzieje wokół Ciebie, to mnie już nie dziwią Twoje posty. Biedra nigdy nie drukowała gazetek? No bez jaj. Nie dość, że są przy wejściu i wyjściu w sklepie, to jeszcze ja często mam ją wpychaną do skrzynki na listy. Drukowali od samego początku, tutaj masz gazetkę z 1999r
Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	biedra.jpg
Wyświetleń:	1
Rozmiar:	138,3 KB
ID:	15691

Biedronka nie ma wiernych klientów. Muszą cały czas o nich walczyć jak każdy. Dino, Lidl, Aldi, Netto czy nawet Macro i Selgross cały czas walczą o klienta. Prześpią i skończą jak Piotr i Paweł, Alma, Real, Billa, Geant czy Tesco.

Już dobrze. Weź wdech, zrób wydech. Powtórz.
Owszem, Biedra zawsze ma ulotki w sklepach, ale nigdy mi ich nie wpychała do skrzynki na listy. Widocznie na mojej dzielni jest inny klimat Real, Auchan, Lidl, Leclerc, IYSK, Leroy Merlin, TESCO i inne notorycznie, a Biedra nigdy.

Nigdy też nie zauważyłem, aby gdzieś indziej było taniej, ale ludzie i tak wstępują do sklepów, które mają bardziej po drodze.

A jeżeli już zainstalują sobie wszystkie aplikacje wszystkich sklepów, to wszędzie będą mieli rabaty, a jaki to ma związek z lojalnością i przywiązaniem do marki? Żaden, lecz wspólnym mianownikiem tego jest smartfon.