Pokaż wyniki od 1 do 10 z 286

Wątek: Samsung S24 Ultra

Mieszany widok

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Samsung S24 Ultra

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Najlepszy w tym tekście jest fragment:
    "Jeśli do tej pory czekałeś na zakup Samsunga Galaxy S24 Ultra przed premierą następcy, to być może czas sobie to darować. Nikt nie powiedział, że Samsung Galaxy S25 Ultra będzie pozbawiony tego problemu. Być może jednak przez zupełnie płaski ekran nie będzie się on pojawiać."

No ja myślę! Przecież to czas najwyższy, żeby przygotować się do zakupu S25 ultra!
    Uwielbiam to robienie z konsumentów chomików biegających w kołowrotku. Oczywiście chomiki to uwielbiają.
    Dlatego nie czytuję takich portali. Jeśli będę chciał kupić to sam podejmę decyzję a nie będę czytać tekstów często przygłupich redaktorów...

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: Samsung S24 Ultra

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    Dlatego nie czytuję takich portali. Jeśli będę chciał kupić to sam podejmę decyzję a nie będę czytać tekstów często przygłupich redaktorów...
    Wszedłem trochę głębiej w tą technologię (szczególnie u Samsunga) niż potrzebuje normalny użytkownik

Potwierdzam że albo "recenzenci" na ogólnych portalach piszą nie mając sprzetu w rękach albo tylko poto by szybko zarobić bez głębszego zrozumienia często z oczywistymi różniacani opisu ze sprzętem

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 18-12-2024 o 14:34
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów