Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Pomoc w wyborze bezlustra - RP czy jednak R8?…

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Pomoc w wyborze bezlustra - RP czy jednak R8?…

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    trzeba byc naprawde alergicznym na swiatlomierz badz fotografowac wylacznie mocno kontrastowe sceny, zeby to stanowilo istotny problem. (...)
    nie kupilbym aparatu z bateryjka na 100 zdjec (na jesien, bo nie w mrozny zimowy dzien) i ergonomia dopasowana do dloni japonskiej nastolatki
    "dla mnie troche takie pi* " kogoś kto nigdy tym się nie posługiwał.
    Też kiedyś tego posłuchałem i skończyłem z 4 bateriami do RP, z których 2 chyba nigdy nie użyłem - mając spokojnie dni po 2k zdjęć, które ten aparat ogarnia na dwóch bateriach.
    Są też gripy, które doskonale uzupełniają ergonomię (polecam ten oryginalny Canona). A w razie W można je też odkręcić i mieć kompakta, czego w innych body już nie zrobisz.
    Co do scen - cóż, zazdroszczę zawsze idealnych warunków oświetleniowych.

Cytat Zamieszczone przez Nozanu Zobacz posta
    A czas leci i zdjęć rodzinnych już się nie powtórzy
    Dokładnie!
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Pomoc w wyborze bezlustra - RP czy jednak R8?…

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    "dla mnie troche takie pi* " kogoś kto nigdy tym się nie posługiwał.
    Też kiedyś tego posłuchałem i skończyłem z 4 bateriami do RP, z których 2 chyba nigdy nie użyłem - mając spokojnie dni po 2k zdjęć, które ten aparat ogarnia na dwóch bateriach.
    Rozgraniczałbym niedzielne fotografowanie rodzinnego obiadu od 13 godzinnego rajdu na koncercie sześciu i więcej zespołów, lub równie absorbujących i szybkostrzelnych wszelakich zawodów lotniczych, sportowych trwających wiele godzin gdzie każda bateria jest na wagę złota.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 06-02-2024 o 23:44
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów